Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Shield TV zeštíhlil, hardware však zůstal stejný

Znám lepší krabičky na multimédia, hlavně kvůli poměru cena-schopnosti.

Může mi nějaká fetka nebo puberťák vysvětlit, proč nosí čepici i v interiéru nebo teplém období? Aby měl pleš už v 18 nebo se mu rychleji mastnily vlasy?

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

image jedinečnosti

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak mi uveďdtě nějakou lepší krabičku - znám ijch dost a nenapadá mne žádná....

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Zadna cinska krabicka za par korun realne neumi Atmos + 4k. Vyzkouseno bohuzel praxi...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No prave. A u kazde levne cinske krybicky narazite na neco, co neumi... A navic velmi casto nejsou vubec upgradovane, narozdil od nVidie - ta - at si kdo chce co chce rika, upgraduje velmi rychle... Navic jeji parametry i realny vykon staci na 4kHEVC@60fps+HDR, coz se o spouste tech levnych ktrabicek rozhodne rici neda. Akonecne - narozdil od tech krabicek k tomu dostanete odladene dalkove ovladani, za ktere si zase u tech krabicek musite priplacet a hodne kvalitni gamepad.... Kdyz to tak poscitate, tak zjistite, ze ta nVidie tak draha neni. A to do toho nepocitam mozne problemy s ruznymi z vyroby zanesenymi malwary atd.... Zatim mne zadny z diskutujicich nepresvecil jedinym alespon trochu rozumnym argumentem, proc nekupovat Shield... Holt kazdy mame tu svou pravdu....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zveřejnil někdo počet prodaných původních verzí Shield TV a tabletů od nVidie?
U Tabletů to také nevypadalo na nějaká velká čísla,soudě podle počtu reklamací na vadných baterek :)
Ona hlavně cena je mimo.Výkon Tegry nemůže konkurovat velké konzoli s APU,nabídka her je bídná,streamování je asi pitomost...Takže kupovat Shield jenom na 4K filmy je docela drahý nápad...Mimo to 4K přehraje kdejáká čínská krabička na 1/2 ceny.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

> 4K přehraje kdejáká čínská krabička na 1/2 ceny.

kdyby 1/2... spis tak 1/8:
http://www.ebay.com/itm/MXQ-PRO-4K-Android-5-1-Quad-Core-Smart-TV-Box-8G...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

- co se týče tabletů - neznám tablet pro děti s lepším poměrem cena/výkon, než je nVidia Shield
- co se týče čínských krabiček tak mají JEDINÉ plus - a to cenu - zde ovšem platí okřídlené "Nejsem tak bohatý, abych si kupoval levné věci..."
další plusy nVidie:
- pravidelné aktualizace
- pomalejší stárnutí produktu
- odladěný systém
- propracované příslušenství a ovládání
- výkon
- bezpečnost

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

ja myslel ze pro deti je vhodnejsi neco na bazi co predvadi treba NABI :)

NV nabizi sluznou muziku za hodne penez otazne je jestli to uzivatel obzvlast dite vubec vyuzije a dalsi otazka proc platit za neco co nevyuziji :) jen proto ze to ma odladeny a bezpecny Android ? :D :D

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Zajimalo by mne, jestli mate deti...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

to se ptate proto ze se vam odolny NABI s vymakanou rodicovskou kontrolou v zakladu nelibi ? :)
nebo kvuli tomu ze misto klasicke vychovy uprednostnujete detskou zavislost na spotrebni elektronice?

i kdybych mel misto deti tlupu simpanzu nebo byl 16 leta operka tak ten dotaz bez sirsiho kontextu nedava smysl leda ze by jste chtel snizit hodnotu meho nazoru nejakym dovetkem na zaklade toho jestli jsem vychovaval nebo nevychovaval deti >>>ac uz je to pomerne osobni informace tak vas mohu uklidnit jsem normalni clovek ktery ma s vychovou potomku velmi dobre zkusenosti ...a troufnu si o sobe tvrdit ze jsem dobry otec ac je stale co zlepsovat :)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Třeba ho prostě jenom zajímalo jestli je Váš názor podložen reálnou zkušeností.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

co kdybych mel realnou zkusenost treba s pouzivanim tabletu u me netere nebo deti znamych potom by byla ma zkusenost nedostatecna ? :)

pan az s prilisnym zaujetim prosazuje v podstate prumerny vyrobek to uz je samo o sobe podezrele a nepusobi moc objektivne ... ac nejspise nema realne zkusenosti s jinymi vyrobky a mozna je opravdu presvedecen o sve pravde ..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ehm,vtipné.
tablet od nVidia je komerční propadák.Nikde nefiguroval v top nejoblíbenějších tabletů.Respektive psalo se něm hlavně v případě kdy byla vadná baterka:) Výrobci jako Lenovo či Asus prodává mnohem ale mnohem více lepších tabletů...
Pravidelné aktualizace.To myslíte ty aktualizace která nVidia totálně zprznila a fora plnila nářky zoufalců že jim opět něco nefunguje? Opravdu ,,odladěný,, Ono nVidia ani a ovladače pro Tegru je tragedie od Tegry II.V té době Tegra ještě něco znamenala,nikoliv jako dnes ,,propadák,,
Třeba toto,,
ablet s vadnou baterii i s novou baterii praskly kryt u slotu na sim u tlacitka power a jacka. Sluchatka nepouzivam simku a pametovku nevyndavam. Proste levnej plast:-). A jeste mi zacal pred 3mesici vrzat zadni kryt ale to bude tim ze tablet taham na pokemony ,,
Ono je smutné že kdejaký číňan má lepe odladěný OS než slavná nVidia :)
http://androidforum.cz/nvidia-shield-tablet-t57617-2220.html?sid=0763a68...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Vzhledem k tomu, ze se dcerce o ten tablet staram... Zatim jsem s zadnou aktualizaci problem nemel... Jen me tak zajima .... vy s tim tabletem mate nejakou primou osobni zkusenost? Nebo jen to, co jste si precetl od tech, jak pisete "zoufalcu", na internetu? Rukama mi kdejaky cinan uz prosel, vcetne Lenova a Asusu... Zrovna z tito dva vyrobci nemaji v cenove kategorii nVidie zadneho vykonove srovnatelneho protivnika. O prave jejich systemech a pripadnych aktualizacich ani nemluve. Znam spoustu lidi, kteri tvrdi ze jim znacka Lenovo nesmi na oci, natoz pres prah domu... moje zkusenost je bohuzel stejna... Asus je na tom lepe, ale ...

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Bohužel jsem měl v rodině...
2x reklamace,výměna za jiný kus.Později prodán.U obou byla mechanické provedení tragické.Software šlo naštěstí vyřešit díky XDA.
Výkon Tegry je hezký až na to že na malém tabletu je hraní spíš utrpení.Rozumná velikost je 10".A dnes každý tablet řekněme střední třídy nemá problém s 99% her na Androidu.
Tedy nemá smysl kupovat Shield.Ostatně,podle toho že Tegru nikdo jiný neosazuje do ničeho s Androidem,zrovna komerční trhák to nebude že?:)
Shield TV je jenom trapná odpověď že nVidia nemá licenci a neumí x86. Kolik že se prodalo konzol od nVidia? PS4 se prodalo kolik? 50 milionů?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jinak mne napadá další rozdíl nové verze oproti staré: gamepad...
Ten nový nemá dotykovou plochu a je připojen přes Bluetooth a ne přes WiFi, jako u první verze...

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Možná by stálo za zmínku i jiné příslušenství. Třeba teď k novému Shieldu rovnou dostanete kromě Gamepadu i dálkové ovládání. To ale tuším narozdíl od starěího nemá zase sluchátkový výstup..
Navíc mě hodně vadí absence SD karty, kterou starší verze měla.. A 16GB interní paměti není moc.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Autor by mel v clanku opravit par informaci. Upgrade 5.0 neni pro starou radu 2015, ale jenom pro novou 2017. Pro 2015 se teprve upgrade pripravuje a jeste se presne nevi, kdy bude...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.