Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Šílenství u Gigabyte pokračuje: Radeon HD 7970 s 5 ventilátory

Ten pravý rozměr je 12cm a jen v případě menší a úspornější karty lze pochopit i 9,2cm. Tuhle zrůdu bych si nikdy nekoupil.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

lol, no ked sa na to pozeram, to vyzera jak Havlova rakev :D a naboku ma pre istotu sudy s chlastem...:)) chichi tie vetraky a ta konstrukcia, nemozem sa na tom prestat smiat, Gigabyte chcelo asi vyuzit tie perforacie na boku skrini dolu u lavej bocnice, aky iny moze mat este toto smiesne hebedo ucel? Okrem toho ze pobavilo :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Konečně nějaká inovace v tomto oboru (v serverech se to používá roky a osvědčilo se to) a děláte si tady z toho pouze srandu. Hanba!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jo, jenže v servrovně je jedno, že to točí 13000 ot/min a řve jako startující vrtulník. To doma asi nechceš...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kdo ale říká že to musí nutně řvát. Přijde mi to efektivnější než rozhánět to 2x80cm větrákama které stejně uprostřed nechladí. Takhle to pěkně profoukne zezhora dolů a bude to možná i OK :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mám doma tohle - http://i.idnes.cz/11/082/c460/JHA3d0f4b_gig6870.jpg Radeon 6870 OC a .... ty tři ventilátory jsou už při 2100 otáčkách jako vrtulník . O grafice kam přidají 5 x 40mm vrčáky si iluze nedělám , myslel jsem že snad špatně čtu ...

U mne je náhrada jistá 2x90 mm TC¨od Arcticu ... a budu mít ticho i když přijdu o regulaci kartou ....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.