Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Preview: nabízí Silverstone Strider Essential Series 600 W kvalitní základ?

Myslím, že výkonný (45+ A) usměrňovač osazen nebude, že se to buď Silverstone pokusí hnát jedním nebo dvěmi slabšími kousky a bude je tak přetěžovat s tím, že když je dobře chladí, že by to mohlo přežit.

Uvidíme v zátěži 130% ... :-)))

Nicméně 1500 / 600 je 2,5 - takže zdroj by měl být v mainstreamu (pod 3Kč za watt), což by mu mohlo dát rozumnou šanci na relativně rozumné hodnocení, i když součástky mohou být poddimenzované... Proti Eurocase by to mohl být super zdroj, ne?

+1
+19
-1
Je komentář přínosný?

Tezko hadat. Chtelo by to aspon jednu fotku. Mam tuseni, ze shori jak papirovy drak, aniz by dosahl deklarovanych hodnot.

+1
-20
-1
Je komentář přínosný?

Offtopic:

Tak jsem dnes čistil záložní comp a vzal jsem to i se zdrojem. Ani jsem něvěděl co tam je,kupoval jsem to společně s case někdy v roce 2006 :) Udělal jsem pár fotek, ať se Behemot pobaví :)
http://postimg.org/gallery/20kmzpuqc/627bd645/
Snad z toho lze okem profíka něco vyčíst.Zdroj zatim překvapivě šlape i po 9 letech :)

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

Jo todle znám, viděl jsem to jednou jako EC. Už se teda nepamatuju co to je za OEM, alě říkejme tomu Noname…byť tu se mi zdá transformátor nějakej menší.

+1
-29
-1
Je komentář přínosný?

No na noname ale sloužil(í) víc než dobře :) Sice teď už jen na net a drobnosti(dřív i na hry).Naběháno toho má opravdu dost. Dokonce ani jeden kondík, po těch letech, se mi nezdá nafouklej. Zvláštní je,že tyhle noname mi vždy držej a značkový mi odešli už 2x a vždy kousek po záruce :) Mám asi nějakej zvrácenej pech :) (měl jsem něco takovýho i v prvním pentium II compu a taky vydžel dlouhý léta.Comp mám někde ve sklepě tak zkusim jestli ještě žije :) )

+1
+20
-1
Je komentář přínosný?

Kondík nemusí být vizuálně "náfuka" nebo vyteklý, aby stál za prd.
Ono taky záleží na využití a zatížení. Když je to sestava pro občasné surfování , tak je samosebou, že vydrží déle než pracovní nebo herní počítadlo.

+1
-27
-1
Je komentář přínosný?

Behemota zabiješ. Jedna z jeho nejoblíbenějších značek, které říká láskyplně Colorshit.

+1
-27
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.