Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Skype podporuje videohovory s kodekem VP8. Co na to Microsoft? Co by… ;-)

Též nejsem zastáncem VP8, takže jedině uvítam, pokud se již po převzetí Microsoftem neobjeví ve Skype.. Prostě v době vysokorychlostního internetu tu nemá (na Skype) VP8 co dělat..

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Co takhle se zamyslet proč to tam teda vůbec dávaj, hm? Zatížení patenty nám asi nic neříká, což? Né všude můžete přibalit k instalačce kodek h264 -> VP8 nemusí být výchozí. Widláci EULA nečtou, hlavně když jim daný program funguje na jejich systému. Ostatní kolem jsou jim šumák.

Pravda, uvítal bych opravu takových trivialit jako je detekce webkamerky a pro skype špatně nastavený (stereo -> mono) mikrofon pod tučňákem, problém popisovaný už v roce 2008.

Já zase nejsem zastánce FB, ve win verzi už jej máte, akcionář a současný majitel v tomto ohledu pracuje rychle :)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Řekl bych, že Microsoft už teď platí licenční poplatky za H.264 v té maximální výši, takže může kodeky dávat, kam se mu zachce. :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

mám takový dojem, že fungování Microsoft-u je dočasné :)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Dočasné je absolutně všechno, včetně vesmíru.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Kurňa kluci , tak pro nás lamy napište jasne, mám si to instalovat nebo ne. Je to krok vred nebo vzad.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Povedal by som, že je to krok vedľa.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Kurňa kluci, tak pro nás lamy napište jasně, co je tam ted za kodek a jestli je tenhle lepší. I když tam bude dočasně, pokud je lepší, tak ho dočasně používat budu.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Ked si to este raz precitas, tak by z toho malo vyplyvat, ze kodek VP8 je lepsi ako jeho predchodca. Ale MS ho pravdepodobne posunie ako volitelnu alternativu na druhu kolaj a predvoli H.264.

Ak si dokazete vraviet "pro nas lamy", tak teba by to ani nemuselo zaujimat. Takze si vzdy instaluj vyssiu verziu vsetkych programov, pokial nenarazis na problem ohladom funkcionality. Inak sa nema cenu nad tym ani zamyslat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.