Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k SLI notebook nabývá konkrétních rozměrů

19'' notebook? To je jeste notebook??

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak tohle bych teda nechtel, notebook je notebook a jeho vyhoda je v tom, ze lze snadno prenaset a da se predpokladat ze vydrzi jet na nejakou tu dobu na baterku, ne takovato obluda! Kdyz budu chtit SLI, tak si poridim desktop ne?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já myslím že je to pro lidi kteří nechtějí desktopa z nejrůznějších důvodů, ale jde jim o výkon. Těmi různými důvody může být, že se často přesouvají a berou si práci (rozehranou hru) sebou. A provoz na baterku je víceméně vyjímkou.  

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Mno, tedy to "casto se presouvat" s 6,5 kg tezkym monstrem mi neprijde moc prakticke... to si rovnou muzu vzit do pytle na zada klasickou PC bednu i s displejem a prijde mi to zhruba nastejno prakticke.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

tak mas iq tykve nebo silu jako sracka, co to je nejakych 7 kg, hale zamysli se a pak mozna zjistis , ze jsou lidi jako ja, kterym jenom case vazi kolem 30 az 40 kilo a to je uz dost na prenaseni. mne vazi asi 38kg, a jeste tezkej monitor 19palcu. ten nevim kolik vazi, ale je tezkej ,velkej a blbe se neprenasi, tzn. notes si hodis do mensiho batuzku a muzes byt kdekoliv,
jo a prosimte spocti si rozdil mezi uhloprickou 19 a klasickou 17, a pochopis ze ty ja nevim 3-5cm na sirku neni zas tolik a do batohu to stejne rves v nejakym jeste obalu, aby sis svyho milášššška neposkrabal.
kdybys rval na cenu , tak vole nereknu, na to proste kazdej nema, ja treba ne, ale rikat takovyhle blbosti je do nebe volajici

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

je videt, ze nikdy poradne nedelals s notebookem, kdyby jo, tak tohle nemuzes nikdy rict, proze on je uz velkej rozdil s sebou nosit 14palcovej nebo 15 palcovej notas...pekne se to pronese....natoz takovahle obluda, jo a ten mensi batuzek bych chtel videt, 15 palcu mas problem nacpat do batohu. Nic proti, ale me tohle pripadne jako zbytecny zarizeni!

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

hmm, je videt, že asi si neumíš pořídit lepší tašku(batoh či v čem ho chceš nosit), osobně mám Amilos s 17pal lcd, a jsem spokojenej (19 by byla lepší :(( a ten výkon taky :((  )
váha mně nezajímá, stejnak mám furt tašku s věcma i s notesem přes 12kilo. tak mně nějakejch 6 kilo místo třeba běžnejch 3-4 nevytrhne. Je vidět asi tvoje inteligence, když chceš lehkej shit, tak si ho kup a at ti váží třeba půl kila.Jen pak nenedávej , že se ti v tašce wohnul :)))))))
 
plač radši nad cenou a nepiš sem takový hlouposti

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.