Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Snímání 3D obrazu pro Natal zajistí PrimeSense

Vítám 10. pravidlo pro diskuzi, které jste zavedli. Doufám, že ho budete i dodržovat a příspěvky jež ho porušují mazat. Posledně jsem byl docela znechucen, když se to tady začalo hemžit politikou a národnostní tématikou kvůli tomu sporu o svobodě vyjadřování na internetu, který se řešil v Izraeli. Byl to jen samý offtopic. Obávám se trochu, že se tahle diskuze obdobně zvrtne ,protože PrimeSense je Izraelská firma a některým stačí už i tohle slovo. Lidem co píšou tyhle offtopiky bych rád vzkázal, že jeden z důvodů proč chodím číst diit.cz je právě to, že by se tu neměla propírat politika (viz pravidlo 10). Věřím, že nás je více takových a proto prosím jedince typu borowitz ať laskavě odplují na idnes a podobné weby, jejichž diskuze se díky lidem tohoto typu už dlouho nedají číst. Neděĺejte nám to prosím i s tímhle fajn IT webem. Děkujeme

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nechci rýpat, ale tvůj příspěvěk je sám o sobě offtopic. Nebo jsem v něm skrytou informaci ohledně Natalu přehlédl?:-))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

S tou dlouhou prodlevou ... ono se to z prezentaci zdalo, ale soucasne lidi nemeli problem s odrazenim micu, v one ukazkove vybijene, v docela sviznem tempu ... takze se zda, ze vizualni dojem je horsi, presto to dokaze chytit pohyb clovek co na posledni chvilku vystreli ruku smerem k rohu aby trefil mic = rychle dostatecne.
No co, nikdo asi necekal ze by se na tom dal hrat Quake na profi urovni.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Taky je otázka, co z toho byla skutečná technologie a co jenom předstírání. Pokud teď vítězoslavně oznamujou, že našli dodavatele technologie, tak toho možná ještě moc hotovo nemají...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

I kdyby první verze nestála za moc, je to krok správným směrem.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nemyslím. Tomuhle se říká vypouštění mýdlových bublin, aby se o projektu prostě mluvilo.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No původně se tvrdilo, ze pro Natal je třeba místnost o velikosti 4m, nyní MS tvrdí že stačí i menší. Jsem zvědav jak to bude.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No jo co se nedá hrát z křesla či postele to jako by nebylo ;D ... Ne vážně prostor bych řešil jako poslední . Zařízení a SW by měly mít dostatečné rozlišovací schopnosti aby se NATAL spokojil i s dvěma metry v našich standardně přeplněných panelácích ;) .

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Už se těším na další feature ve hrách - side displays - proč mám furt koukat dopředu, uvítal bych i podporu dalších dvou displejů, které by nebyly v ohnisku hry ale přesto by tam bylo nějaké prostředí a občas i nějaký děj - proč mít prostorový jenom zvuk že? Pak spojení s tímto snímačem se dostáváme k realistice hry. Do té doby je to jen alternativa ovládání pro nějaké hry, zbytek raději hraji za stolem a na židli :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ony kdysi stačily i dvě obrazovky přímo u nosu a puk v ruce .... ale problém zůstává . Ač funkční stále beznadějně drahé . Mimochodem skutečná prostorová zábava není nikdy pro všechny.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Dokud to nebude jak pravá virtuální realita v Matrixu, tak jsou to jen náhražky ;). Mno, jestli ono opravdu není lepší si místo tajtrlíkování před monitorama a kamerama vyjít do přírody :).

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.