Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Sony DW-G120A (16× DVD R/RW DL, 5× RAM, IDE)

Proc jste neotestovali 121čku s LightScribe?!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

mireček: Protože nebyla.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

není náhodou nedoklep ve větě:
...s mechanikami LiteOn (já ví, firmwary mají svoje) je notoricky...

>já ví<

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

....Je to již zmiňovaný LabelFlash snímač, který Sony prostě nemá. Ale příprava na něj nechybí....

LabelFlash snimac?:)
Ja vim, kdo si to ma porad pamatovat, LightScribe a LabelFlash se celkem plete:)

Fajn recenze!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mě příde že všechny mechaniky co na cdr testujou jsou všechny stejný. Ale to asi nebude chyba redakce.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

U této vypalovačky defakto nefuguje - Overburn DVDR nelze,Načítání poškrábaných DVD-ROM,Zhoršené čtení poškrábaných CD-ROM,SMART-BURN nereaguje na zhoršenou kvalitu zápisu DVD během vypalování,S DVDForm nepracuje spolehlivěale zato Sony je při formátování 100 % při použití InCD ... co si představit za větou "Jen těžko lze zatracovat mechaniku jen proto, že nepracuje s ovladači, které jsou napsány pro hardware jiné značky" fakt netuším,ale svým selským rozumem bych to viděl tak že tato palírna neumí dost podstatné věci,zato tynepodstatné (InCD) zvládá bravůrně.A teď to co by mě zajímalo nejvíce - k čemu je dobrá tato palírna?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

jako jistou výtku pro CDR bych dal, že poslední dobou v recenzích vypalovačky otestuji jen na Verbatimkách, ony existují i jiné značky médií, ale to uznávám, je časově i finančně náročnější
jinak mám teď v rukách LT165P6S a podle mého průměrná až podprůměrná mechanika, mám ještě i Pioneera 110 a LG 4163/2166 a ty jsou rozhodně lepší

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

LK: To nemyslíš vážně, že jen na Verbatimech. Jsou tam měření s Taiyo Yuden, Ritek, Moser Bear India, Prodisc Technology a DVD-RAM značek Emgeton, Maxell, Panasonic a Optodisc.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Aspon: Nojo, to sem způsobil já, hned to jdu napravit, už sem byl včera nějakej utahanej ;-) Jasně, že LightScribe, LabelFlash mají přece NECové.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

zero_cdr:sorry, já koukal hlavně na mínuska, takže ty pluska jsem trochu přehlídl, sypu si popel na hlavu

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ahoj. Vím že je to trošku mimo téma, ale měl bych pro Vás "námět na reportáž". Přesněji na článeček. Možná by více lidí přivítalo článeček : Pepa si koupil mechaniku s DVD-RAM, přinesl si ji domů a neví co s tím RAM dělat, jak to smrdí, co to žere a tak. :D Prostě: "Mám DVD-RAM a co já s tím udělám?" Něco ve stylu těch článků o WiFi, nebo zpracování videa a tak.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mám 121-čku a k tomu čtení DVD+-R chci dodat: 16x čte oba formáty ale pouze média s certifikací pro 16x zápis, ostatní jedou 12x! Je to taková nesmyslná logika!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.