Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Sony mění názor, výrobu telefonů nezařízne

Tak konkurovat číňanům se nedá. V momentě, kdy se nedá spolehnout na záruku a updaty u zavedených značek, není moc důvodů jejich telefony kupovat. Stejně se to všechno vyrábí pár firem jako foxconn...

+1
+17
-1
Je komentář přínosný?

Tak, není to o ničem jiným než (zjednodušeně) vzít desku, nalepit na ni dané mikroprocesory s funkcionalitou, nějaké paměti, anténu, klávesnici a displej a nahrát tam droida. A to ještě ve stádiu návrhu, protože fyzckou výrobu udělá někdo další.

Když to dneska prd vydrží, věčně to maj lidi rozmlácený, nafouklý baterky a podpora OS nula, tak fakt není důvod nekoupit si ten Xiaomi, kterej navíc na vlastní distribuci droida pracuje a údajně se to v čase stále zlepšuje. Nakonec to bude HW i SW lepší a za půlku, tak proč vůbec kupovat Galaxy S99 za desítky tisíc, že.

+1
+31
-1
Je komentář přínosný?

To je jako proč kupovat značkovej spotřebič, kterej stojí 3x tolik a možná vydrží víc :) Stejně se to rozbije hned po záruce.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Asi tak. Když i ten „značkovej“ je šunt, tak koupit levnej nemusí být nutně na škodu. Ale dost záleží, katovat kosty se dají vždycky, od nějaké úrovně je to ale už i nebezpečné. Stejně tak když člověk něco používá často, tak úplně nejlevnější krám není nejlepší, leda do začátku, časem nahradit lepším a ten šunt si nechat jako záložní. Není nic horšího, než když člověku lehne nářadí v pátek večer uprostřed práce…

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Idealne koupit nekolik tech levnych suntu, jeden pouzivat a zbytek nechat na soucastky. A to jen z duvodu, ze poslani nahradni soucastky z Ciny je sice za pakatel, ale mesic trva.
Znacky by si mely drzet zakazniky prave podporou, jenze to je dneska prave to, na co kaslou snad jeste vice nez sunty.

+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.