Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Sony NEX-3N: může APS-C bezzrcadlovka vážit jen 210 gramů?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

No, jako malá lehká věcička to je...já vůl tenkrát utekl od zrcadlovky k tomuto(a pak zpět). Neříkám, že je to super nejen z hlediska výstupu, cestování atp....ale přátelé, já bych Vám to neradil...nastavování všeho na obrazovce, čumět furt do LCD, objektivů málo....nevim nevím, jak říkám, přátelé, já bych Vám to nedoporučoval...ale každému sedí něco jiného.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Náhrada zrcadlovky to opravdu není. Ale na kvalitní snímky ve chvíli, kdy člověku stačí základní objektiv a nechce s sebou tahat šestikilový batoh se to hodí. Co se nastavování týká, čím vyšší typ NEXu, tím líp. Trojka je myšlená jako náhrada kompaktu pro ty, kdo si všimnou, jaké patlaniny jim z něj lezou a chtějí něco s lepším výstupem.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ano s tím souhlasím. Ale jak jsem zjistil, 90 pct lidí, i z přechodu z kompaktu na třeba NEXe, není schopna cokoliv nastavit, či většinou rozumět, co kde znamená. Dají AUTO a nazdar. Neumí si s tím pohrát nejen do podrobna. Jednou jsem, bohužel, v práci vysvětloval kolegovi, co se chlubil že má 24 Mpix, na co mu to bude? Pochopil to až na příkladu jeho LCD - které má 1920x1080.....

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.