Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Ani Sony nestíhá, omezuje předobjednávky Playstation 4

U pradchozi generace se to dalo jeste pochopit. To byl uplne jiny hw. Ale ted to jsou klasicky PC komponenty, kterych je skoro prebytek protoze prodejnost klesa. Takze bud jsou levy a nedokazi sestavit pocitac a zabalit ho do vlastni krabice, nebo je to jen klasicky umely nedostatek "koukejte jak sme uspesni, vsichni nas chcou". A to plati jak pro Sony tak i pro Microsoft.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

S tím se nedá úplně souhlasit. Ano, co se procesorů týká, tak tam se situace změnila, ale ne zas tak moc. Ano, minulá generace stála na čipech z dílen IBM. Stejně tak měly procesory od IBM třeba i staré MACy a stejně se Apple v tomto segmentu odrazil ode dna teprve s přechodem na x86.

Co se týče grafik, tak ty se liší stejně jako se lišily u minulé generace. Xbox má opět grafiku s integrovanou pamětí, PS znovu model podobný vyššímu desktopovému mainstreamu.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

No to je ale pěkná blbost. Čipy vychází ze stejného konceptu, ale jsou mírně modifikována, navíc musí se pájet na unikátní MB, který taky mají konzole jako unikát, oni nepíšou že by neměli dost čipu, jen prostě nestíhají vyrábět krabičku jako takovou. Na druhou stranu se nemůžeme výrobcům divit že jsou opatrný v rezervaci výrobních linek, přece jen doba je nejistá a je lepší pokud máme mírný podtlak než přetlak(z pohledu výrobce).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A nebo taky... Ms ohlásil nedostatek = vyrábí se ve stejnejch továrnách = i Sony musí ohlásit nedostatek aby to nevypadalo že je o jejich produkty menší zájem. :)

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Ako keby ludom zalezalo co v tej krabici je.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Samozrejme že aj Sony, ako je už zvykom :P

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Jee ovecky budou zase stat tyden frontu aby jim neutekla o den pozdeji ta jejich nezbytne nutna konzumni vecicka. No dobre je to po osmi letech a ne kazdorocne jako u novyho iNeco. lol

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Nebojte většina lidí v těch umělých frontách na iněco je placený kompars a zbytek pomatenci vzývající velkého guru, takových blbců má každá církev dost a církev plastového šuntu s poškozeným ovocem není výjimkou.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Taky vam pripada, ze sony je pekne trapna?:o) Porad se ve vsem opici po MS .......

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.