Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Sony představila levný kit 3D monitoru a brýlí pro Playstation 3

Přijde mi, že společnosti s elektronikou... Sony, Panasonic, LG(atd) nutí zákazníky kupovat nové věci.
- Každý rok vydávají nové modely, takže stará TV je morálně rovnou na odpis. Kdo má dnes CRT je téměř terčem posměchu.
- Nabízí nové funkce, které nikdo nepotřebuje(3D, 4K rozlišení) a masírují lidem mozky, že je to jediný směr kudy TV může pokračovat do budoucnosti.
- Levnější modely bez těchto super funkcí nenabízí ostatní triviální funkce(často jen softwarové) jako třeba picture in picture, příjem 2 kanálů z jednoho analogového multiplexu,...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ono to tak prostě je. oni nemají co "pořádného" nabídnout. těžko překonat skok jakým byl třeba přechod z ČB obrazu na barevný aníž by se z toho nikomu nemotala hlava :)
Já CRT mám (jednu z posledních Panasoniců řady "tau") A jediný co mi na ní vadí je poměr stran, spotřeba a rozměry. Až ještě více klesnou LEDky, tak přijde čas na upgrade. Ale bude to jen zobrazovadlo co nemusí nic umět, stačí mi 1 HDMI, což bejvá dneska problém...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ono by bylo co nabidnout, jen chtit. Treba integrovat do TV DVD/BR-ROM, HDD na nahravani, mensi CB displej na prehravani hudby a radia, odolny ovladac a hlavne a predevsim pouzitelny a optimalizovany firmware.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

- TV s DVD jsou, ale zas takovy trhak to neni.
- HDD na nahravani v TV nejsou, ale je USB recording, coz znamena totez, ale nemusim v cene TV platit HDD, ktery mi za chvili bude na nic. Radsi si rovnou koupim svuj (a pak 2., 3., ...).
- Na prehravani hudby a radia je AV receiver. Na tech septatkach v TV neni slyset nic a vzhledem k tomu, ze plebs pozaduje co nejtenci TV, lepsi to nebude. A 5.1 do TV proste nenamontujes
- DO se mi jeste rozbit nepovedlo, tedy ne tak, aby to nespravilo vterinove lepidlo (mechanicky odeslo DO u veze, ale po asi 12 letech - jenze to nebyl Sencor nebo ECG, ale Aiwa). Nicmene i tak je na trhu tuna dobrych univerzalu za par supu, pripadne reseni typu Logitech Harmony, kde vlastne taky za par supu mas nasobne vyssi komfort.
- Takze souhlas jen s tim FW, ale to by zase nesmel byt zakaznik ovce, ktere to nevadi, hlavne kdyz ma tu novinku hned doma a je poradne IN!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

4K rozliseni je aspon o pokroku v HW a kdo ma rozumne velkou TV, je za soucasne FullHD vdecny (takze az bude bezne 4K a tomu odpovidajici velikosti obrazovek, bude to zase lepsi).

Jina vec je soucasne 3D, coz nema s konstrukci nic spolecneho, je to jenom firmware. Vlastne pardon, zapomnel jsem na vysilac synchro pulzu pro brejle za 3 USD. Ale ten zase zaplatite v kazdych brylych nekolikrat, takze co.

IMHO opravdovym pokrokem bude rozumne, komercne dostupne, bezbrylate 3D. Do te doby jsou to jenom updaty.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ten split screen je hustyyyy. A ten ste ani nespomenuli v clanku. Jak to?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

presne, na hru pre dvoch hracov ako stvorene

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Protože už je to stará věc :-) Nevím, ale četl jsem o tom někdy před měsícem (nevím už kde). Jedna z věcí, která se u konzolí celkem hodí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Na tie sprostosti v TV mi bohate stačí 82cm CRT. Na filmy projektor a 3D v takej forme ako momentálne ponúkajú je skôr o zdraví než o zábave.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

u mna trva navsteva WC 70 sekund, mam ist k doktorovi?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

jestli je to denní průměr veškerých návštěv ... i té s novinama?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Někteří lidé (včetně mě) s novinama ani ničím jiným nechodí, všechno se odbyde za pár desítek vteřin... byla k tomu záživná diskuze na roumingu, někomu to holt trvá, jiný se s tím nese*e ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pokud vis kolik ti trva prumerna navsteva WC a nedostal jsi na prislusny vyzkum grant, tak IMHO ano.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

VA panel a odezva 4ms? To se mi snad ani nechce věřit...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.