Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Sony uvádí digitální walkman s 20GB HDD

no jo,teď už jen chbí,aby do walkmanu davali mini LCD monitor,nebo neco jako promitačku, či brýle a s takovou kapacitou neni problem skouknout i nějaky filmeček:) no ale stejne bych neveřil, že se ta hlava od disku stihne zaparkovat při nárazu:)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

no pri narazu se zaparkovat urcite nestihne. nejakym zpusobem by ale melo jit zmerit jestli zrovna pristroj nepada volnym padem k zemi a v tom pripade by na zaparkovani bylo dost casu. ibm ma zrejme to same v noteboocich, ale taky nevim na jakem principu. docela by me to zajimalo..

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Funguje to na princípe gyroskopu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nevite nekdo, jestli tento prehravac podporuje pouze ATRAC nebo uz i MP3?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

ehm...Jde o NW-HD3, přehrávač formátů MP3 a ATRAC3plus s vestavěným 20GB pevným diskem....

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nevim jak u tohoto, jeste se nikde neprodava, ale vsechny ostatni HDD i pametove prehravace SONY prehravaji jen ATRAC. MP3 pouze "podporuji". Hudba se do nich da nahravat jen pres ten soft Sonic a ten vsechny MP3 prekoduje do ATRACu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

taky by me zajimala podpora MP3 v HW. mel jsem v ruce prvni model NetMD a ten prevadel MP3 do atracu softem, navic mel problemy s VBR a implementaci autorskych prav, ktera uzivatele dost prudila - jen 3x nahrat mp3ku na MD, pak se musela "odregistrovat" a "zaregistrovat znovu", pricemz pokud mp3 byla na HDD, tak byla pri odregistraci smazana (CD to nastesti nenicilo :c).
po zkusenosti si davam na takovehle detailiky pozor, prehravaca musi byt usb mass storage a fungovat bez jakehokoli softu na PC - tenhle ideal zatim splnuje iRiver a iAudio.
na druhou stranu jsem v ramci nakupu darku vcera v carrefouru "okukoval" sony minivez s podporou MP3, vrazil (doslova - ma slot-in mechaniku :c) jsem do ni CD s MP3, co jsem mel u sebe, a v pohode to nacetlo mp3 po adresarich a prehravalo. sice zadna podpora playlistu, ale pro me dostatecne.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ahoj,nevite někdo kolik to stojí v obchodě?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.