Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Sony varuje před neoriginálními ovladači pro PS3: mohou vzplanout či explodovat

Ono hlavně poslední firmware 3.50 zablokoval připojení hromady neoficiálních příslušenství, které používají USB port (Gamepady, redukce, atd.)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To je, ale hovadina u baterie v notebooku do které peru při nabíjení řekneme 20-30W muže nastat situlace, že se vnitřním tlakem roztrhne a pži troše snahy bychom tomu mohli říkat vybuch, ale u nějakého AA článku kery se nabíjí řadove stovkami mW si to dost dobře neumím představit. Další věc, když je to bez dratové tak jak se to jako dobíjí, dost pochybuji, že to má nějakou nabijeci docking station

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ovladac sa da k PS3 pripojit aj pomocou usb kabla cez ktory sa nabija..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

kdyz bouchne knoflikova baterie, trebas ta co je v hodinkach, to je rana jako od poplasnaku.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A toho jiste dosahnete pri nabijeni proudem 0,1C :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zatím mi žádná baterie neexplodovala tak , aby vzplála či ohrozila okolí jako to bývá na videích z YouTube . Natož abych ji měl v té chvíli přímo pod nosem . A že jsem se snažil (neházejte baterie do ohně !!!;)) .
Jen jednou s modemem od Eurotelu /Qualcommu mi baterie deformovala zbytek modemu tím jak se nafoukla .

Ze strany Sony je to jen další pokus jak podpořit prodej svých cenově nadsazených produktů - Kdo chce originál , ten ho již dávno má . Kdo ví co chce, nemusí se s originálem spokojit ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nekde pred dvaceti lety se me zapekly dve tuzkovy baterie ve walkmanu, plasty zdeformovany vcetne kazety.
Jeste ze jsem to zjistil vcas, kdo vi co se mohlo stat.
Pritom to byly technologicky 20let stary baterie, ty dnesni maji daleko vetsi kapacitu, takze pokud se neco potento, tak je ohrozeni a obava opravnena.

S druhou casti naprosto souhlasim.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Myslím, že jste neprohlédli opravdový záměr SONY - tím je znemožnit připojení takových specialitek, jako PS3Jailbreak. Dle jiných zdrojů lze ostatní zařízení (klávesnice, myši, normální flashky) bez problémů dále připojit.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Sony dále doporučuje při hraní nejen na PS2/3 používat kvalitní přilby vlastní značky. Riziko zásahu meteroitem není zanedbatelné.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Souhlasím, ale pro úplnost doplním.
Přilba proti meteoritu nepomůže, meteorit ji buď prorazí a zabije vás, nebo ji neprorazí a zabije vás (síla nárazu). Jediné kdy se hodí přilba proti meteoritu je pokud se houpete na židli, vedle vás spadne meteorit, vy se leknete, spadnete ze židle a rozrazíte si hlavu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ovšem ani to nemůže zabránit Sony , aby své patentované přilby důrazně doporučovala ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Evidentně používate jen levné neznačkové přilby. Originální antimeteorite PS4 snese náraz meteoritu do průměru pěti metrů. Důkazem je, že ji zatím žádný uživatel nereklamoval....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nahodou, meteority mohou byt vsech velikosti vcetne velikosti kdy se vam prilba hodi nebo naopak velikosti ze kdyz spadne do 100m od vas tak vas zabije i kdyz se na zidli nehoupete.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.