Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Apple žádal zákaz prodeje dalších telefonů Samsungu, Lucy Koh s ním vyběhla

Já myslel, že hvězdou letošních Vánoc má být vodka http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IQCGCWWyS38

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Že by konečně trošku rozumu těsně před koncem světa? Po té miliardové pokutě jsem už ani nedoufal. Nebo se holt soudkyně snaží dokázat, že podujatá není.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Nebo prodej nezakáže, ale odškodné nakonec Applu přiklepne :-)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Jinými slovy udělá ze Samsungu dceřinku Applu, když zisky Samsungu z prodejů odtečou do centrály Applu. 0:)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Prodej zakázán nebyl kvůli nedostatečnému prokázání ze strany Applu ;) Na druhou stranu teď jde po Samsungu pro změnu Ericsson (taky chce ban), Samsung bude vyšetřován v Korei... Ono to už asi nikdy neskončí :D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Apple již začíná být trapný, protože místo toho, aby začal vyrábět kvalitní telefony, tak napadá výrobce, kteří kvalitní telefony vyrobit umí.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

No jo, jenomže pod slovem kvalitní si každý představí něco jiného - pro jednoho je symbolem kvality výdrž na baterky, pro druhého třeba velké lcd, třetího zajímá jenom cena a čtvrtej pak chce všecko dohromady takže asi tak...

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Ano, pohlad na kvalitu sa u ludi lisi. Ale Apple sa to snazi prezentovat, ze ludia chcu Samsung, lebo sa podoba na Apple a ludia si ho mylia. Ale to ne je pravda. Ludia maju svoje preferencie a vedia si vybrat co potrebuju.
Ja som zakaznikom Samsungu, lebo potrebujem odolny telefon a nik iny mi neponukol alternativu za rozumne peniaze.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ať si prezentuje kdo chce co chce, oba dva jsou na tom stejně:
Samsung se to snaží prezentovat, že lidé chtějí Apple (!) a netvrď mi že ne https://www.youtube.com/watch?v=kv2tt1rvZZ0

Nejsem zákazníkem ani jednoho, stačí mě hloupá kovová nokie s krytem na čudlíkách která vydrží 3-4 dny (denně kolem hodiny hovorů, sms nepíšu, nebrouzdám). Androidí i jablečný foun v rodině je. Ten první přišel nedávno z reklamace (zamrzání lcd při příjmu/pokládání hovoru, nainstalovány akorát mapy) a leží týden na stole, z jablečnýho je pro změnu luxusní mp3 přehrávač protože se v itunes vyzná malý dítě a má nejkvalitnější výstup. Paradoxně se z těch MOBILŮ NETELEFONUJE :D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ved prave. Ked z toho nevolas OK. Ale ja som sa tento tyzden pokusal dva krat volat z dakoho iPhone(4 alebo 4s) co ma kolega ako sluzobny, ale musel som chodit po celej budove a hladat signal a ked som potom s telefonom na uchu spravil tri kroky, tak som bol zas bez spojenia. Moj blby samsung tam ma 4 palicky z piatich. Toto vazne nepotrebujem.
A na margo toho je to pekny priklad toho ze ludia chcu iPhone aj ked nevedia preco. U nas ich maju skoro vsetci servisaci(vacsina ako sukromny) a ze by im to zrovna fungovalo bezproblemovo povedat nemozem. Ale hlavne, ze menia vzdy z prichodom novsej verzie. Mne to pride strasne komicke.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Já bych volal (resp. já ne, mě ty dotykáče nevyhovují), ale přístroj se umanul, že nebude přijímat/pokládat hovory. Japko funguje, signál to má, ale nemá na dnešní dobu asi dost "frikulín" apps.

Když to nemá signál tak reklamace. Problém s tím, že lidi neví není věcí iPhonu - vždť to neví ani ti co chtějí Samsunga. Měnění chápu - firma prostě refreshuje přístroje když jim to cpou operátoři ze všech stran (známej pracuje pro ICS a v drtivé většině se zkrátka domluví na min. plnění + k tomu si mohou vybrat přístroje za určitý obnos, který se pohybuje v desítkách-stovkách tisíc takže proč si nevybrat ten nejdražší přístroj aneb z cizího krev neteče).

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

http://bit.ly/TFkhHt a od 3.12. tu leží (v telefon je prázdnej krom map a snad jedný hry, nikdy neupadl, je jak novej, dotyčná chodí se starým véčkem od ericssonu). Podobně na tom byl můj HD2 když jsem ho používal 2 měsíce + nestačila mě výdrž baterky. Pravda, japkofónu jsem měnil lcd (bacha na džíny s kovovým knoflíkem při sedání :D), ale ten se u mě rozhodně jako v bavlnce neměl ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Sestře jsem k vánocům objednával iP5...po pravdě se mi do toho ani trochu nechtělo, sponzorovat všechny ty iOvce za tyhle svi*árny co dělaj...
Doufám, že přijde jeden den, kdy na to krutě doplatěj...

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Jj, ať už je konečně celá planeta google, patent nepatent. Ať žije čtvrtá říše co?

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.