Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Soutěž o černobílou LED multifunkci OKI MB441 (tisk-kopírování-skenování)

oki_PR_IMG-LOGO_300x300.jpg
Ve spolupráci se společností OKI vám přinášíme soutěž o hodnotnou cenu. Ve hře je rychlá a spolehlivá LED multifunkce. Tak neváhejte a vyhrajte!

Od pondělí 12.11. do neděle 18.11. se můžete zúčastnit soutěže o produkt společnosti OKI. Stačí odpovědět pár jednoduchých otázek a mít štěstí při závěrečném slosování. A kde najdete odpovědi na otázky? Stačí navštívit stránky společnosti, nebo použít vyhledávač.

Soutěž pro tento týden nenabídne několik drobných cen, ale jednu hlavní, která určitě stojí za účast. Kvalitní tiskové řešení v hodnotě 5988 Kč s DPH je vhodné pro malé a domácí kanceláře, kde nabídne komfortní tisk. Otázky jsou snadné a stránky výrobce www.oki.cz nepochybně řeknou vše potřebné.

  1. Cena - LED multifunkce OKI MB441

  • Černobílá multifunkce A4 3v1 (tisk, kopírování, skenování)
  • 1-5 uživatelů
  • Rychlost tisku 29 stran za minutu a doba tisku první stránky 5 sekund
  • Reverzní automatický podavač a duplexní jednotka jako standard
  • Kapacita zásobníku papíru 251 listů
  • Emulace PCL
oki_4522

Multifunkce MB441, vytvořená na základě osvědčené, odzkoušené a oceněné technologie, představuje nový standard v oblasti víceúčelových černobílých zařízení pro kanceláře.

Díky flexibilním možnostem zpracování médií může zařízení MB441 tisknout mnoho typů dokumentů, od štítků až po tabulky, faktury, návrhy, formuláře, technické výkresy a další dokumenty, což z něj činí ideální volbu pro širokou řadu organizací a pracovních skupin napříč mnoha sektory, jako je například maloobchodní prodej, pohostinství, výstavba, finanční sektor a zdravotnictví. Tato multifunkční tiskárna představuje perfektní volbu pro každou kancelář, kde vyžadují rychlý černobílý tisk, doplněný o možnost kopírování a skenování.

Soutěž naleznete v pravém sloupci na našich portálech, nebo kliknutím na následující odkaz - soutěž OKI.

Tagy: