Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Projekt SpaceGlasses: Ambicióznější než Google Glass?

Hmmm to nevypada zle (az na to externi PC ... za tech 13 000 to melo mit pocitac v sobe).
Mohlo by to vest i k vyssi porodnosti - resi to totiz problem nudneho sexu po x letech manzelstvi - takhle si pres manzelku promitnete nejakou sexbombu (ci oblibenou pornoherku) a bude. A samo naopak, manzelka se misto na vas budou koukat na Cloneyho ci Schwatzenegra (o 30 let mladsiho).

No tech vyuziti by se naslo jeste vic, zvlast pokud to nekdo hackne a pak vam pousti na ulici do bryly obraz 6 metru vysokeho pavouka, co se na vas zene a macha kusadlama a makadlama (nebo kusadly a makadly).

Nebo lide detam budou porizovat virtualni pejsky a dalsi zvirakta, misto tech alergennich realnych, co pujdou videt jen pres ty bryle, ale jinak vubou reagovat na to jak macha dite rukama, haze zviratku nejakou hracku apod.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To bych pak chcel videt reakci tech deti az budu na ulici a potkaji se s realnim zviretem a pak si uvedomi ze to neni virtualni :D az pak budu u doktora tak budu vypravet, ze zvire vyskocilo z bryli :D

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?
+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Z nějakého čistě nevinného důvodu se na promo videu neukazují ty HDMI a USB kabely, které jsou prodle článku nezbytné :)

Ale když za vámi bude pochodovat nějaký robot, co ponese to pc, tak si možná i přestřelku v kanclu bude dát zahrát :)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

No doufam, ze dalsi verze bude zvladat bezdratovou komunikaci. Nechapu, proc ji to nezvlada uz ted. Jako by byl problem tahat obraz i ostatni data pres WiFi, BT nebo WiDi.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ale na stacionární 3D modelaci nebo některý typy her, kdy nebudou vadit kabely by to nemuselo bejt zlý :)

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

jj, docela mě to nadchlo. Bezdrát k PC by byl fajn, řešit by to šlo kabelem do krabičky v kapse či na opasku. trochu mě vrtá hlavou reakce kompasu na magnetická pole kolem nás - železné konstrukce, magnety reproduktorů reprobeden apod..

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.