Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Špičkový IP videotelefon s dotykovým displejem

Joyce IP telefon
JOYCE ČR, výhradní dovozce značky WELL pro ČR i SR, rozšiřuje svou nabídku VoIP telefonů o nový, špičkový videotelefon WELL VP530!

WELL VP530 - barevný šňůrový VoIP video telefon s dotykovým displejem.

Video telefon WELL VP530 je jako nástupce staršího typu video telefonu WELL VP-2009 naprostou špičkou mezi VoIP telefony WELL.

Hlavní předností telefonu WELL VP530  je 7" dotykový TFT-LCD displej s rozlišením 800x480 pixelů a intuitivním přehledným ovládáním např. pomocí 18ti softwarových tlačítek s BLF funkcemi. Díky velkému barevnému displeji lze telefon využít i jako digitální fotorámeček.

Dvoumegapixelová CMOS kamera a HD kodek H.264 zajišťuje excelentní přenos obrazu v reálném čase. HD mikrofon a reproduktor jsou zárukou maximální kvality přenášeného zvuku.

Video telefon nyní podporuje nejen 3-cestnou audio konferenci jako typ předchozí, ale i 3-cestnou video konferenci, při níž lze vidět oba účastníky na displeji telefonu.

Adresář video telefonu disponuje 1000 místy pro adresy. Domácí i firemní uživatel také jistě ocení praktický USB port a slot na SD karty.

Samozřejmostí je kompletní česká lokalizace displeje i web managementu auto-provisioning, podpora PoE napájení, Peer-to-Peer Mode, 4 SIP účty a dva 10/100 Mb/s ethernetové porty.

Pokud Vás nový videotelefon WELL VP530 zaujal, můžete si jej zakoupit již nyní v našem e-shopu.

Produkte naleznete v e-shopu, zde: http://www.joyce.cz/kategorie-0401-voip-telefony/80-well-vp530-poe-tel-4xsip-7-barevny-dotyk-tft-lcd.html

Joyce ČR

Diskuse ke článku Špičkový IP videotelefon s dotykovým displejem

Žádné komentáře.