Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Spisovatelé chtějí vyšetřování Amazonu pro zneužívání monopolu

Rozumíte někdo tomu, proč spisovatelé nemají příliš mnoho jiných možností jak prodávat své knižky? V dnešní době, když všude kam se podíváte, je nějaká reklama na zboží v eshopech, online platby fungují bez vcelku dobře, doprava také není problém?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

V USA, kde můžeš zažalovat firmu, že ses opařils horkým kafem a nebyl jsi upozorněn žekafe je horly se nemůžeš divit ničemu.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Nesmíte věřit všemu co se píše v Blesku.. :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

V Los Angeles u radnice je na svetlometech umistenych na travniku napis, ze kdyz to sviti, nemas na to sedat, protoze je to horke - nejaky smysl to urcite ma :-)

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Jak americký spisovatel máš dvě možnosti: Jít s Amazonem a jakž takž slušně vydělávat, nebo jít proti Amazonu a nevydělávat. :-)

(Klid, to je jen vtípek, já vím dobře, že samotní spisovatelé o té žalobě vůbec nevědí.)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Vsak je to vicemene pravda.

Bez Amazonu si to muzou prodavat tak maximalne u stolku postaveneho nekde u silnice :-) Pokud cheji mit vetsi prodeje, nejaky vetsi prodejce je nutnost - mno a Amazon je holt nejvetsi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

1/3 papirovejch knih pres Amazon?! to je sila, to je pak jasny, ze to dela - dyt je to obdoba mensich a strednich producentu potravin a retezce hypermarketu... a elektronickejch knih, to bdue daleko vetsi procento... jeneze po vsech zkusenostech se obavam, ze nemaj ani vydavatele ani spisovatele zadnou sanci...

"Amazon kontruje tím, že je v jeho zájmu starat se dobře o knižní trh a nízké ceny jsou nezbytné, aby lidé i nadále četli."-tuhle argumentaci vzdycky miluju - co bychom si bez tech hodnych velkokapitalistu my ubozi obycejni lidickove pocli - dyt my bychom neumeli sami pomalu ani dychat, ze

Cetlo se pred Amazonem, bude se cist i po nem - a na procento aktivnich ctenaru ma Amazon pramaly vliv...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Srovnání se prodejem potravin trochu kulhá, potraviny kupujete pravdidelně, denně nebo obden, z praktických důvodů někde po cestě z nebo do zaměstnání. Amazon je internetový obchod, stejně dobře jako u Amazonu můžete v kterémkoliv jiném eshopu.

Nezapomínejte na to, že bez těch "hodnych velkokapitalistu" bychom pravděpodobně stáje jezdili ve škodofkách 120kách.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Tim spis si muzou spisovatele zoufat, protoze knihy jsou v pyramide potreb oproti potravinam moc vysoko - takze potraviny si clovek koupit musi, knihy ne - kdyz jiny zdroj nezna neumi pozivat je mensi sance, ze bude vynakladat energii/cas/penize na hledani alternativy

Ad Skodovka: Vyborny priklad: bez vymivani mozku, konzumersimu a prave silne zbohatlickym zajmum uzke skupiny lidi bychom tady ted nemeli nejzbytecnejsi odvetvi vubec: osobni automobilovou prepravu.. Zbytecne, antiekologicke (nejde jen o fosilni palova, o vytezovani zdroju za ucelem posatveni te pohybujicic se krabice, nereseni likvidace tohoto cim dal rychleji zastaravaneho kousku Ega, ale taky zastaveni ploch apod.) -aby me kazdy clovek vlastni automobil je naprosty nesmysl -to je jeden z nejhezcich prikaldu nesmyslnosti lidskeho chovani jako skupiny

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Kvůli lidem jako jste vy, kteří si myslí, že ví lépe než všichni ostatní, jak by společnost měla fungovat, zkrachoval socialismus. A protože mezi našimi politiky je spousta podobných typů jako Vy, zanedlouho zkrachuje i demokracie.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jaka demokracie? nikde zadnou nevidim. Pokud mate na mysli socialistickou €U prebirajici komunisticky praktiky tak to opravdu s demokracii nema vubec nic spolecnyho. A ze to novodoby RVHP rikajici si €U jednou zkrachuje, to mate pravdu.
Rekl bych ze vas predrecnik mel na mysli nesmyslnou dopravni prepravu jak potravin pres pul planety tak lidi pres pul republiky za praci.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Favority by nebyly?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Byly, ale pouze v tuzexu za bony :-) .

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.