Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Máte rádi Star Trek? Přispějte na pilotní episodu nového seriálu

Este tam chyba Whesley Crusher (Wil Wheaton) z TNG. Zmenil sa chlapcek. Stary Whesley si zahral si aj v TBBT ked dobiedzal Sheldona.

A Jean-Luc Picard (Patrick Stewart) by mohol hrat nejakeho zomierajuceho admirala.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Vím, že odkaz na stránku kde se dá přispět je ve zdrojích, ale přivítal bych jej i v textu.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

irelevantní

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

naco? vzdyt je tam QR kod..

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Protože řada lidí, kterým jsem posílal odkaz na článek se mě ptala na link kde můžou přispět.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

je to sice smutné, ale holt jsem ten odkaz o 30 pixelů výš explicitně přidal ;-).

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Zemi nieco chyba a posielaju (super)modernu lod s roznymi postavickami na vyskum ...
co mi pripomina, ze som sa planoval pustit do druhej serie Crusade

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Crusade - "pokracovanie" Babylonu 5? To ma aj druhu serie. Vzdy som si myslel ze skoncil po prvej serii. Je to celkom dobry serial ale Babylon bol moj top favorit.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

No ale druhá řada není natočená, http://en.wikipedia.org/wiki/Crusade_(TV_series)#Episodes. Každopádně, Babylon 5 pro mě top sci-fi seriál vůbec. Musel jsem odsunout BSG na druhé místo…

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

JJ skoda ze neni komplet v CZ ale jen SK dabing. Nicmene ted jsem oprasil Farscape. Je skoda ze hodne dobrych sci-fi serialu predcasne skonci, napr. SGU po druhe serii

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

*that's the joke*
islo mi o to, ze v sucasnosti jedine sci-fi co je ako-tak "vesmirne" (s lodami) je doktor.
crusade skoncilo este skor, nez odvysielali prvu cast
Firefly :'-( , SG:U, ST:E ... predcasne ukoncene
a teraz k teme ... tuvok v uputavke to dost prehana s hranim, o besterovi ani nehovoriac
ako fanusik by som taketo amaterske atrapy velmi nechcel so znackou ST, ale ked uz nic ine nie je ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nemozem si pomoct ale financovanie TV serialu cez kickstarter alebo podobne sluzby mi pride ako totalna zhovadilost a tak trochu zdimanie fanusikov.A zvlast serialu s takou popularnou znackou. Respektive nechapem na co potom sa este kaslu s nejakou TV stanicou kde evidentne pupkaty managery uz len chcu hotove dielo a percenta zo zisku. Chapem ze takto sa zafinancuje ledva jeden diel, ale ked uz tak sa mozu rovno vykaslat na financovanie z nejakej TV stanice a akurat to nebude vychadzat kazdy tyzden ako pravidelny serial ale nepravidelne podla toho ako sa naplni rozpocet od backerov...

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Osobně si myslím, že to spíše má poukázast na to, že tu je / není divácká obec. Pokud je, tak že bude početnější než ta co kouká na jednoho až dva hňupy jak se točí kolem sporáku.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Cil je stejny jako, kdyz se zacali hry objevovat na kickstarteru. Ukazat vydavatelu, ze je stale velky zajem o neco co oni davno odepsali jako nerentabilni. To spis v oblasti her se kickstarter v posledni dobe zvrhnul na financovani vseho a stalo se z nej zdimani penez. Tohle je spis navrat na zacatek.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Uplne nesuhlasim. Hra moze byt aj jednoducha, technologicky, graficky ale stale zabavna a relativne nenakladna na vyvoj. Aj ten najlacnejsi serial s povedzme 30min stopazov na diel (aj ked vecsinou sitcom ma oklo 25min a "drama" serial 45min na diel) sa pod urcitu hranicu nakladov nedostane - kamera, strih, sceny/kulisy, masky, herci atd. A pri TV/filme je vizual dost podstatny. Proste si nemyslim ze je realne financovat takymto sposobom ci uz tv alebo filmovu produkciu, aspon nie dlhodobo. Alebo sa potom obratom dostavame k tomu ci su tie naklady na produkciu a tvorbu naozaj adekvatne, ci herci musia za kazdu cenu mat cez mega za vysielany diel a podobne. A dalsia vec, ktoru spominal aj Kevin Smith - prislo mu blbe ziadat peniaze od ludi na kickstarteri ked on so svojimi kontaktami dokaze tie peniaze zohnat aj inak. A to iste podla mna plati aj pri znacke ako StarTrek. Ak si taka znacka nedokaze zohnat investicie tak potom je nieco fakt zhnite v tv/filmovom svete :-)

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

presne tak ;)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ale oni nechcou financovat cely serial kickstarterem. Oni chcou udelat 1-2 dily, ukazat majitelum prav/producentum (kteri proste rekli ze dalsi ST nechcou), ze je o to zajem. Kdyz to pomoci kistarteru dokazou, tak zbytek by mel jit standardnim zpusobem.
Neni to tak ze by ve tv/filmovym prumyslu na to nebyli penize, ale o to ze neni zajem delat dalsi dily. To se prave snazi zmenit a ne financovat cely serial pres kickstarter.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

parada! docela particka se sesla, ale kde jsou zeny? :) takovahle posadka potrebuje renegade sedmou z deviti aspon ;) precejenom technologie borgu prijdou urcite vhod.. a B'Elanna Paris by klidne mohla dorazit s rodinkou, kdyz uz se ukazal i deda

a teda doufam, ze i kdyz si budou hrat na zlotrilce tak to furt bude star trek... :)

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.