Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Surface RT je skutečně mrtvý, Microsoft ukončil výrobu

Dalsi microsofti shit prodrazeny odisel do historie dejin jako nepouzitelna píčovina.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Jak dlouho si ho používal?

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

Surface 1 a Surface 2 nemusel nikto ani len pouzivat. Staci vediet o co tam ide: ARM platforma, 5 a pol aplikacie (aj to len certifikovanych) a Wokna 8 s kachlicami, POZOR, len s kachlicami, ziadny Desktop ako ho uz mame od Win95.

A potom to ludia vracali predajcom, ze to je nejake divne, tam sa nic neda, to je nejaky divny Windows, nic sa tam neda nainstalovat co maju na druhom (x86) notebooku, kde je plocha ... To je tak ked niekto nevie co znamena ARM a Win RT, ze to neni plnohodnotny notebook s normalnymi (plnohodnotnymi) Woknami 8.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Plocha tam byla a po jailbreaku jsi mohl poustet libovolne aplikace, samozrejme zkompilovane pro ARM ......
Jinak samozrejme, ze lidi byli rozcarovani .... byl to proste tablet, stejne jako jsou tablety s androidem nebo ipady ..... proste jednoucelove sracky. Kdo chtel jen tablet (a ne tabletPC), tak ten musel byt jiste spokojeny, urcite lepsi nez nejaky pomaly android, ale kdo si to koupil v domeni, ze jde o plnohodnotny tabletPC, tak ten mel samozrejme smulu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ano, jailbreak je přesně to, co cílovka Microsoftu dělá stejně tak samozřejmě jako je spouštění počítače ;-).

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Tak samozrejme, ze ne .... ale tim jsem chtel rict, ze asi vetsina chtela rychly hloupy tablet na nejake internetovani, facefucky, youtuby a podobne a tem to jiste vyhovuje. Navic to bude spolu s tou nokiackou tabletou, perfektne zpracovany kus HW. Kdyz clovek vytesni vsechny ty hruzy s androidem, tak mu zbyde relativne laciny ipad a hodne drahy surface RT ..... nejsem primo odpurce applu, ale nemam jeho politiku moc rad, nicmene hodne bych vahal ..... kdyby stal surface stejne jako ipad kolem 10ti tisic, tak bych asi vzal surface, ale kdyz tu jednu dobu nabizela alza surface rt za 35000, tak to by byl dost no-brainer:o)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

ved aj chlapa mozes nakladat do analu, a po jailb... resp operacii ma aj vaginu..

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Osobne bych si tou podporou ARMu ve windows nebyl tak uplne jisty ... kdyby jim to chodilo, mohli klidne pokracovat i se surface, ale spis myslim, ze podpora ARMu je vic na papire nez v realite. x86 aplikace na ARMu proste nepobezi a bez nich nemaji windows co nabidnout.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Nepochopil jsem celou tuhle vetev kterou microsoft stvoril. Jedine vysvetleni je ze nevedeli v mikrosoftu o procesorech atom od intelu. Jinak by snad nikoho soudneho nenapadlo stavet winfows na arm kdyz tu jsou atomy. Ale mozna v dobe kdy se tyhle win rt zacinaly projektovat byla situace v hardvare jina. Dnes je ale spravne ze to mikrosoft zarizl. Proc udrzovat pri zivote naprosto neperspektivni system a hardware. Lepsi ladit jednu vetev na intelu nez se to snazit zprovoznit pro milion custom arm procesoru ktere tak jako gak maji nizsi vykon nez x86 a spotrebu stejnou.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

1. v dobe vzniku RT tabletov boli atomy uplne shity
2. myslienka nie je zla, vsetky dobre appky budu rychlo pre RT, takze je jedno ci pre x86 alebo ARM, ARM ponukne nizsiu cenu, vyssiu vydrz a mobilitu. Problem je, ze sa dotykove appky akosi nerobili. Tym padom nebolo preco pouzivat Windows RT. Ako tablety boli surfacy tazkopadne. Aj tie ARMove.
3. S teoretickym dostatkom RT appiek by Windows RT vobec nemusela byt zla vec. Najskor mal prist windows 8 x86, prist dost appiek a potom light tablety s ARMom maju sancu.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.