Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Samsung má tablet pro děti, Galaxy Tab 3 Kids

"Na hmotnosti 302 gramů se asi z nemalé části podílí 4000mAh akumulátor."

Na takovou otázku se těžko odpovídá, když neznáme skutečnou kapacitu akumulátoru ;) (Mé oblíbené házení hrachu na zeď, třeba tady jsem rozepsal podrobněji, pokud to někoho zajímá: http://smartmania.cz/bleskovky/srovnani-ktery-se-soucasnych-top-smartpho...)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Byť máš v jádru věci pravdu, dovolím si konstatovat, že se na to odpovídá těžko především proto, že to není otázka :o)

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Byť máš fakticky pravdu, dovolím si konstatovat, že i v pojmu řečnická otázka se slovo otázka prostě vyskytuje :)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Otázka je prostě otázka ;) V článku je to prosté konstatování.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Obecně - cokoliv má přídomek "for kids" nebo "pro děti", tak v dnešní době je předražený probarvený šmejd (dětské nářadí, dětský netbook ...). Pro holky zpravidla v oné FUJTAJBL barvě. Jen řádově o pár procent dražší výrobek je kvalitnější. Proto svým vnukům a vnučkám kupuji úplně normální výrobky pro dospělé.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Presne tak. ASUS MemoPad HD ma IPS (1280x800), 1GB RAM, 16GB "HDD", dve kamery (5+1.2mpx), 1.2GHz stvorjadro, GPS, WIFI, SD slot, BT4.0, Android 4.2, skvelu baterku a stoji 3900 na alza.cz (cca 150 naziojro).
Mam ho doma a je super, neviem preco kupovat Samsung s horsimi parametrami, len kvoli obrazkom vzadu? To si mozem ASUS polepit nalepkami.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

nemate deti (ja taky ne, ale tyhle produkty velmi uspesne prodavam...)
Zakaznik RAD zaplati za to, ze tablet prave NEMA vse jako ten "dospely", ktery sam pouziva. Zkusim vysvetlit jednoduse. NEjdou instalovat jiste aplikace, NEjsou pristupne vsechny webove stranky, NEzaplati (ani kdyz si dite pujci tvou kreditku / daji se zablokovat placene aplikace)...
Nekteri zakaznici se staraji, co si na tabletech jejich deti prohlizeji (mluvime o detech, ne o pubertacich...).
Asus MemoPad je zajimavy pro tebe, ale dej vybrat diteti mezi cernym, cervenym, modrym, ruzovym, zlatym... a barevnym Samsungem s kreslenou postavickou. Diteti bude uplne fuk, ze nema 4.2 adnroid a 2 kamery... A ty (mysleno bezny zakaznik) jednoduse nezablokujes webove stranky obsahujici sex, porn, facebook...
Dalsim dulezitym parametrem je i to, ze detske tablety v 90% pripadu kupuji zeny (a nez se hadat s manzelkou jestli Asus, nebo ten uzasny, co videly kamaradky ve Sparkys, radeji to petikilo navic vytahnes). Matky )) skutecne technicke parametry nezajimaji...

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Deti mam 3. Co instalujem na tablet je ciste pod mojou kontrolou takisto aj to, co moje deti s tabletom robia. Ja, na rozdiel od mnohych rodicov, nedovolim detom travit s tabletom vela casu len preto lebo chcem mat od nich pokoj. Takze obcas si tam pustia nejaku hru na pol hodiny az hodinu, ale iba za odmenu a iba tie, ktore im sam povolim tym, ze ich nainstalujem.
Deti nemaju co vlastnit telefon alebo tablet. To ich iba skazi.
Detom nie je jedno ci ma tablet 1 alebo 2 kamery, pretoze s dvomi je vacsia sranda, ked moze fotit seba alebo to co je pred nim.
Neviem ako u vas doma, ale u mna vsetku elektroniku, fotaky, telefony alebo pc kupujem ja.
btw. Ake tablety predavate? Ja by som do toho obchodu nesiel z dovodu minimalnych marzi a teda zarobkov.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Budes tak prisny, i kdyz se na tabletu budou zabavnou formou ucit pismenka, zvirata, pocitani...? Zda jde nastavit v tabletu "casovy zamek" jsem nikdy nezjistoval, ale zajimava funkce ))
Jestli potrebuji nebo nepotrebuji je uhle pohledu. Telefon bych nezatracoval, je to spise o tom, jestli ho bude pouzivat pri nalehavych udalostech, nebo propise kredit za 3 dny s kamarady...
Slo o porovnani designu vs technicke parametry. Diteti je smozrejme jedno, ze ma tablet jednu kameru, nevi ze muze mit dve, pokud mu to nereknes...
Nejde o klasickou elektroniku, jedna se primarne o hracku. V prodejnach hledej v sekci hracek, ne v sekci tabletu... Ver, ma to svou logiku. Ty jej nekoupis, jako vetsina muzu. Zajimaji nas totiz technicke parametry, jejich porovnavani, hledani optimalniho pomeru vykon/ceny... Zeny maji jiny pohled. Jeeee to je hezkyyyy.
minimalni marze jsou diky kseftarum s dph, eshopum a firmam "co se chteji prodat" spatne na temer veserem elektrosortimentu, to bys nemohl prodavat nic. Je to vyzva ))) Prodavam vice modelu, naprostou vetsinu mimo CR/SR.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.