Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Test: ASRock B450M STEEL LEGEND a Ryzen 7 3700X – BIOS 2.30, AGESA 1.0.0.1

Recyklovaný článek?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Není, včera jen došlo k menší chybce, místo tohoto článku byl vydán ten s ASUS TUF, tento měl být vydaný včera. Proto jsou ve včerejším výsledky i této desky.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kamos si chtel tuhle desku v provedeni ATX (bez M) koupit, ale na CZC mu rekli, at si to nekupuje, at si koupi ROG STRIX, ze Asus ma mnohem lepsi podporu. S tema deskama od AsRocku jsou pry jen problemy vzhledem k tomu, ze do toho AsRock neumi nacpat novejsi firmware AGESA.

Osobne mi AsRock prijde jako firma sympaticka, tak je to skoda, ze neumi nejak zakomponovat dostupnou podporu od AMD.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak Asrock puvodne patril Asusu. Porad ho beru jako levnejsi variantu Asusu bez zbytecnosti, co clovek vetsinou nepotrebuje, ale s temer stejnou kvalitou.
Rozhodne mi prijde duveryhodnejsi nez MSI.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To mel velike stesti a czc mu usetrilo spoustu problemu. Problem asrocku neni, ze by neumeli nacpat novou agesu. Oni ji tam casem dotlaci, ale strasne dlouho jim to trva. A jeste dele jim trva reseni chyb, ktere v biosech maji.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

jako kdyby ted o ty zabugovane agesy nekdo stal....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ASRock to řeší ve vlnách, tj. primárně řeší desky s X570, poté X470/B450 a pak starší boardy. Z toho důvodu mají ty starší boardy starší AGESU, nicméně to nemusí nutně znamenat, že to nefunguje, na té STEEL LEGEND je to celkem na pohodu, co se týče RAM, nezkoušel jsem jiné paměťové kity, než ty co jsou zmíněné v článku.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.