Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Embargo padlo: Gigabyte Radeon R9 270 OC v testu!

s prehladnoustou svojich grafov sa zacinate priblzovat istemu najobjektivnejsiemu webu...

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Souhlas, ty grafy jsou děs běs. Tím, jak jsou všechny nstavení kvality vždycky zmatlané do jednoho grafu je to strašně nepřehledné, skoro nejsem schopný poznat, jak je na tom ta karta ve srovnání s ostatníma :(. Raději jsem se musel podívat na EHW :(

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Vy ste frikulini, pokud neco nemuzu njait tak pouziju ctrl+f.Na EHW mozna maji lesi, rozumej barevnejsi grafy, co se libi holcickam, ale mne jde o fakta a ne najky graficky onanie.Budte s pozdravem

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Nejde o barevnost a už vůbec ne o grafické onanie, ale o přehlednost. Kdyby byl aspoň pro každé nastavení detailů samostatný graf, tak budiž, ale tohle je fakt nechutně nepřehledný guláš :(

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Spravna a zrozumitelna interpretacia dat je rovnako dolezita ako data samotne...
Prave te tvoje fakta, su v tej zaplave bordelu stracaju

Nechcel by som po tebe citat naku technicku dokumentaciu, manual alebo pracovat v nakom gui. Radsej budem holcicka.

Dve minuty aj s opsanim cisel http://i.imgur.com/KlxdZJM.jpg
pridat moznost aby si si mohol vyklikat len karty ktore ta zaujimaju a nastavenia ktore ta zaujimaju, a aj keby ich tam bolo miniarda ako v skyrime tak ti to nerobi ziaden problem.
Keby nad tym niekto stravil hodinku a skusil si vseliake varianty tak som si isty ze sa nieco najde co uspokoji vsetkych.

A to ani nejdem rozoberat preco sa testuje nieco, kde je rozidel na urovni chyby merania. (TXAA a 0AA). Na jednu stranu asi nemaju cas ani chut te grafy spravit a na druhu stranu maju cas testovat blbost.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Přesně tak. Když chci např. srovnat dvě karty, tak to v tom najít je celkem mazec. Ty grafy jsou vizuálně vážně dost nepovedené..

A nevím, proč tam není nějaká 7870? Jako takový nejrozšířenější AMD mainstream. Hlavně že tam jsou třeba čtyři verze 7970, které mají v rámci dvojic OC/ne OC téměř shodné výsledky..

Pro mě je celý ten test téměř k ničemu. Kouknul jsem na jeden graf a pak to celé raději zavřel.. Sry.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

s grafy se bude již brzy něco dělat (mj. máme moc hezký mustr na grafy od jednoho ze čtenářů). ale pochop, že není v mé moci nasadit žádný kód, který vyžaduje více než HTML v samotném textu recenze. jsem redaktor, nikoli admin.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Strašnej problém udělat to do grafu v excelu (čti OPEN OFFICE), případně do obrázku jako to udělal bageR. Furt dokola posloucháme jak to nejde a kdesi cosi. Mimochodem nadšenec do fotografování (linuxový bojovník, filmový kritik...) a nemá (byť jen improvizovaný) softbox? To opět budete čekat na čtenáře aby vám ho daroval?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ostatně ona úroveň těch výcvaků (čti fotek) je opravdu tristní. Od člověka, který píše recenze na foťáky bych očekával podstatně kvalitnější fotky.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A co se ti na tech grafech nezda, se barvoslepej nebo co.Nebo si kup barevnej monitor.

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Nejako tam chybaju obrazky z GPU-Z a HWiNFO

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

dík za postřeh, jen jsem to tam omylem nestrčil, napraveno.

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Co se jeste tyka EHW webu, tak delaji machry, ale nacitani jejich stranek je tristni.Tak rychle/pomalu se naposled nacitaly weby zhruba pred 10 lety, ale diky dialupu.Nevim co tim chteji rict, ale je to totalni ubohost.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.