Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Test NZXT S340: žádné mechaniky, zato podpora až 280mm radiátorů

proc nepisete do zaverecneho shrnuti aktualni cenu ? spoustu clanku vubec nema cenu cist a staci project foto, opravdu me dost irituje kdyz musim pak googlit cenu protoze je skovana nekde v textu

a ta jejich reklama to ma bejt vtip nebo parovie na to jak ta bedna neni ani nahodou vyrobena ?

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

Ja si hlavne myslim, ze je smutne, ze zrovna tento autor neuvedl, ze podle stranek NZXT ta skrin nepodporuje linux ....

+1
-26
-1
Je komentář přínosný?

Proboha, když je to amatérský blog, dodržujte pravidla. Vynechte zmínky o designu a účelnosti. Natož o konstrukci na úrovni 2WW.

+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

To je zase "Test".
- fotky hruza
- nejake namerene hodnoty? At uz cehokoliv. Zbytecne hledat, prece Vas to nebude u skrine zajimat, dulezity je vserikajici bronzove oceneni!
- autorovy zavery? Zalozene na jeho vymyslenych domnenkach:
"Chod PC je asi i díky použití silnějších plechů dobrý..."
Asi? Si delate srandu? Zbytek te vety je taky asi dobry... Marne hledam informaci o tom jak silne jsou ty silnejsi plechy (a kdyz uz uzivate slovo silnejsi - silnejsi nez co? S jakymi plechy je porovnavate?).
"Jinak to ale šlape pěkně..." Tohle je taky asi dobry vedet.
"a vsadím se, že při troše kutilské snahy..."

Ciste nahodou mi po zadani nazvu vyhledavac nasel rok (+ par tydnu) starou recenzi teze skrine na svethardware.cz, priznam se ze jsem ji necet ale jiste to nebude takova hruza jako zde.

Pane Ježek, opet se ptam (posledne jste se neobtezoval odpovedet), nechcete na tech testech a recenzich zapracovat at jsou udelany poradne?
Nebo to nechte nekomu jinemu a venujte se blogum a novinkam.

Nemyslim to nijak spatne, ale to co predvadite je cim dal vetsi hruza.

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Taky se nějak nemůžu zbavit dojmu, že ty recenze jsou takové odfláknuté. Přiznám se, nečetl jsem to, protože jsem už pár recenzí na tuhle case viděl, ale už jen z těch fotek je to vidět, a to je od autora, který údajně ví co dělá pokud jde o focení. Přijde mi, že ty fotky v tom článku jsou čistě jen proto, aby tam byly, třeba jen ta fotka na čelo skříně je nakřivo a ten zbytek radši nekomentuju.
Jen kdyby to nebylo od někoho, kdo postuje blogy o tom jaké dělají lidi výcvaky a v jednom článku se zmiňuje, že upravuje fotky z mizerného foťáku na mobilu v postu. Když je čas na hraní si s fotkami z mobilu, třeba by se našel čas na pořádné vyfocení produktu na recenzi, tak aby to nevypadalo, že byl focen za běhu, nebo při jízdě na velbloudovi :-)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

No u Ježka musíš vždy počítat s nějakým nesmyslem. Ježek spíš prezentuje svoje dojmy a názory než fakta a hodnotné informace. Jeho blogy a bohužel i články čtu s tím, že tam zase bude něco co bije do očí, je tu pro to už zaběhlý výraz "ježkoviny". Kde jsou ty doby Wifta a jeho testů DVD nosičů v bahně :D Jak říkáš, novinky a blogy ano, ale seriózní recenze fakt ne.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Pod toto sa podpisujem aj ja. Je to fakt des.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Taky nerozumím "testu" dva roky staré case, ano, dobrá je (staví se do ní suprové HeartOfGamers.cz) ale teď jsou mnohem zajímavější skříně.. Třeba novinky od Silentia..

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Silentia vypadají slibně. Osobně si ale pohrávám s myšlenkou integrovat pc přímo do stolu. Při googlení "pc table case" vám vypadne spoustu bizarních kousků a přerostlých konzolí. Ale najde se tam i pár praktických věcí, které lze použít i jako nábytek.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Osobně preferuji spíš uzavřené skříně, ty, co jsou děravé jako ementál musí člověk co chvíli čistit od prachu..

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Tahle skříň ale není zrovna "děravá", o nějakým prachu vubec nevím a to ji mám snad rok a půl, komp vlastně nevypínám.. Jefiný sání je vepředu a je tam obrovskej prachovej filtr. Ani na tom plexi ani smítko. Holt HeartOfGamers je kvalitka :-)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Podobně jako ostatní, raději bych viděl něco o nové Fractal Design Define Nano S, tedy skříň podobných rozměrů jako tahle a je to vlastně menší Define S.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.