Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Test: Sapphire Radeon HD 5870 Vapor-X na Catalystech 10.4

"základem pro HD 5870 je 850MHz GPU a 2,8GHz paměti"

Chtěli jste říct 4,8GHz, ne? ;-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Viz testy - jedine nezabugovane ovladace pro OpenGL se jevi verze catalystu OGL4 preview.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Dnešní test měl trochu zklamal. Chybí mi srovnání výkonu s referenčním taktem, případně vliv Catalystů 10.4. Prosil bych za menší množství testů, ale zajímavějších. Třeba se omezit na jednu hru a zkusit různé verze Catalystů a takty. Dále např. chybí teploty (tedy vliv Vapor-X chlazení)
Která karta lepší(výkonější,tišší,studenější) Vapor-X nebo Toxic?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

mm toto nebol test vaporX verzie, ale premeranie na novych catalystoch.. ale pravda je ze mohli podtaktovat vaporX verziu na referencne aby tak apson simulovali 5870, ked sa to robi s cpu, preco nie s gpu?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

takže jsem poněkod zmaten a zklamán... máte v plusech kratší pcb, přičemž fotky jsou jednoznačně z vaporky revize 1.0 (ta měla referenční černé PCB, novější verze mají pcb modré a napájení natočeno na disky)... dále je to pojemnované jako test na 10.4 Catalystech.... trochu opožděně? Ty jsou tu už taky nějaký ten týden a pomalu klepou na dveře 10.5, ale to by mi nevadilo, spíše tu postrádám srovnání s 10.3 a staršími a jak řekli jiní tak i s referenční kartou.... celkově karty okolo už jsou mi jedno (že je 5970 výkonnější víme dávno) takže spíše to srovnání by mělo význam...
jinak, divím se že v mínusech není téměř nulový nárust výkonu oproti referenční verzi což je vlatnost všech "custom" HD5870...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Integru máte pěkně špinavou. Ten prach a smetí uvnitř je pěknej humus a plasty+bočnice jsou dost omakané. Vím, že jste tehdy v recenzi psali, že Integru používáte často, ale občas byste ji mohli očistit.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.