Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k The Elder Scrolls Online vyjde 4. dubna 2014, podívejte se na PvP trailer

je smutne jak se meni "publikum" a s cim se spokoji, ja to video radsi ani nedokoukal, animacne je to zoufalost a hnus, to opravdu dnesni hraci zadaji takovehle odflakle hruzy? vzdyt to nevypada hezky ani po graficke strance, je fakt konec roku 2013?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Sérii TES mám opravdu hodně rád, u Oblivionu a Skyrimu jsem strávil víc času než snad ve všech ostatních hrách dohromady a těšil jsem se na TES Online, že to bude skvělé.. všechny mapy pohromadě apod.. ale hned jak jsem viděl první ukázky ze hry tak mě přešla chuť a pak jsem se dokonce dozvěděl, že se ve hře platí měsíční poplatky.. ne díky, radši se spokojím se Skyrimem.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No, tak jednak to nedělá vůbec Bethesda takže to s elder scrolly krom jmen nebude mít nic společnýho. A druhak je to talší garebage MMO co se snaží jen ždímat ze jména titulu.

Já už dávno u MMO hraju jen Asijský grindovačky protože se aspoň snažej a je tam obvyke ňáká úroveň produkce. Když si z posledních let vybavim západní MMO běhá mě mráz po zádech samej hnus a to nejen hrateností ale i vizuálně.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Chuť nám spraví Zaklínač, nebojte :D

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Počkat, tohle není parodie?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.