Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Timeline se ve Windows 10 letos nedočkáte, Microsoft jej opět odložil

Konkurenční Handoff je tu od roku 2014. MS ani po čtyřech letech není schopen reagovat a jsem si naprosto jistý, že až/pokud Timeline uvede, bude se jednat o základní funkcionalitu omezenou na Office, Edge a systémový přehrávač videa.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No jestli to bude podobně kvalitní a vizuálně dotažené jako "nový Skype" pro iOS, tak si to klidně nechám ujít.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Chcem vidieť, ako dopozerám v práci video, ktoré som začal pozerať doma.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A proč ne? Základní podmínkou těchto služeb je synchronizace přes uložiště typu OneDrive takže se tam jen hodí tag kde to má pokračovat a je to. Samozřejmě nikdo už dnes nepočítá s tím že by si někdo přehrával film který má na disku tam budeš mít prostě smolíka a nebo budeš muset počkat až se ten film celý šoupne do cloudu a pak už to pojede :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

tak napr. synology NAS. Nefunguje to so vsetkymi videami, ale napr. *.mp4 to streamuje normalne, prides do roboty a pozeras.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Neviem, ci sa da porovnavat Handoff s Timeline.
Handoff funguje len na zariadeniach Apple a funguje to loklane(zariadenia musia byt v dosahu wifi alebo Bluetooth). Takze z mojho pohladu sa nejedna o ziaden zazrak.

Presnu specifikaciu funkcie timeline som nikde nenasiel ale vyzera, ze MS chce aby tato funkcia toho zvladala viacej a fungovala obmedzene aj vo vybranych aplikaciach na Androide a iOS.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Uplne vido ako sa tam nudia a robia same hovadiny. Hrozne nieco.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

nechapem co tu riesite. Ak tuto funkcionalitu potrebujete, je tu pre vas Synology. Zacnem v robote pisat dokument, pridem domov pokracujem, skoncim, pridem zajtra do roboty pokracujem kde som vcera prestal. To iste ma aj MS, dokonca cez web, lognem sa cez office.com, word excel outlook, vypnem idem na antarktidu, lognem sa a pokracujem. Nevyhovuje? google apps, dropbox, svaty peter..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

" po odchodu od PC umožní dodělat práci i na mobilu, po příchodu domů"

A to je nejaká výhoda ? Tretinu života trávime v práci, tak nechápem prečo máme pokračovať ešte doma. Robotník v automobilke si nezoberie domov prevodovku, aby ju dokončil lebo v práci nestihol.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

pozri, ja tiez vodara volam po 17:00. lebo do 17 som v robote, a ked nieje ochotny prist, tak volam inemu. Cize ked vodar bude chciet, aby som mu poslal mailom ponuku na novy pc po 17:00, tak to kludne spravim, lebo zas v robote si mozem vybavit vymenu oleja v aute - teraz som bol pred chvilou. Cize ano, chcem mat rovnake dokumenty dostupne aj doma, aj ked to mozno vyuzijem raz za mesiac. Keby to bolo denne, tak je to samozrejme na zmenu dohody so zamestnavatelom... A yo.. book sa mi domov nosit nechce, aj ked chodim na aute, synchronizacia cez synology je nepomerne pohodlnejsia

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Já používám "timeline" už pěknou řádku let, jenom se to jmenuje remote desktop.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

To bude asi taková pecka jako virtuální plochy ve Windows 10. :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.