Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Tohle je vůbec první UltraHD Blu-ray přehrávač, od Samsungu [IFA 2015]

"10-bit color, 60fps Blu-rays coming to Europe and US next year."
http://arstechnica.com/gadgets/2015/09/samsung-unveils-worlds-first-4k-u...

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

A kdy pride 3D UltraHD Blu-ray? no kdyz prisel Blu-ray a 3D Blu-ray :-). Ja myslim ze budeme zirat na moslimske bezence v realu dennodenne, jak zabiji, znasilnuji a vrazdi.

+1
-16
-1
Je komentář přínosný?

Co kdyby sis šel raději pustit Daniela Landu na uklidnění?

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Pustil sem si zvasty z Europarlamentu, jak mame byt silno socialne solidarni.

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

Myslíš že kuli tomu že má strach z vysokého počtu negramotných přistěhovalců z islámských zemí kteří mají pramálo společného s civilizovaným chováním tak jak ho vnímají Evropané ho můžeš označit za nacionalistu? Že má strach z těch politických běženců kteří naši zemi obohatí o "jejich" kulturu? Ještě budem rádi vzpomínat na tu naší domestikovanou hordu "Italů", kteří jsou nestudovaní experti na práva menšin a socálních dávek a úlev.

+1
+17
-1
Je komentář přínosný?

Ovsem priznejme si, s Bluray to nijak nesouvisi. Zapadni civilizace muze klidne pokracovat v sireni 4K i zatimco se Evropa bude vracet do stredoveku. Americe i Asii to muze byt jedno.

+1
+19
-1
Je komentář přínosný?

Také budu urážet - táhni do prdele s urážlivou nacionalistickou politikou! Hňupe!!!

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Pokud se necitite jako cech/evropan, a NEchcete zachovat evropu jakz takz prosperujici, vrele doporucuji strcit si vase slunickovske nazory do vaseho ritniho otvoru (sledujete, jak na rozdil od vas se nesnazim vam tykat a pouzivam spisovne terminy) a vy tahnete nekam (svedsko?) kde na vas budou zvedavi. A v mezicase se zamyslete, proc se snazi emigrovat k nam a ne napriklad do jednech z nejbohatsich statu, jako je napr. dubai nebo saudska arabie, ktere maji zahranicemi. Zkuste premyslet. Zklamal jste ODSakEda, znalost IT neni vse, a v techto casech vlastne nic. Uz budeme bojovat jen o preziti nasich deti...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Neni to tak davno, co v ramci prosperity Evropy se jisty pan s knirkem pokousel zlikvidovat nas. S tim uz ale asi nadsene souhlasit nebudes.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Nic ve zlym, ale na vyslintani sveho nazoru na aktualni svet tu mame idnes (vcetne blogu), v diit diskuzi bych ocekaval drzeni se tematu v clanku..

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

...to je tak ZAVAZNE tema ...od konce komunismu tu nic takoveho nebylo ...ze uz neni misto kde by se to melo "nediskutovat" ...kazdy jeden z nas je fyzicky ohrozen ...nemuzeme si rikat "budu chodit jen na diit/root/pctuning/.../ a nejak to preckam" ...toto presne si totiz rikali v Syrii, Iraku, Iranu kdyz to zacalo ...nejak to nepreckali ...pasivita vetsiny naroda je znicila a uz je tu mame

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Ty si dobry magor :-) Paranoia v plnem rozbresku, mel by si asi taky emigrovat z duvodu bezprostredniho fyzickeho ohrozeni, ktere tak urputne citis.

+1
+12
-1
Je komentář přínosný?

...ono se vlastne nic nedeje, vidte ...hospody plne, nakupni centra take ...hmm ...jak povrchni ...asi slunickar (uz jen to tykani to naznacuje) ...NASTESTI i intelektualni vudci si zacinaji uvedomovat, ze je neco spatne:

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/rozhovor-s-cyrilem-hoschlem-dgc-/domaci.aspx?c=A1...

Bude hrozně nepopulární to říct, ale mám pocit, že tato politická garnitura si vede kupodivu docela dobře a že témata nechávají ležet představitelé liberálního a demokratického proudu, kteří pod hesly pomoci uprchlíkům jako kdyby ignorovali nebezpečí, které to velké stěhování národů představuje.

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Z teplicka anonymity se ti to agituje co? Vylez ven z bunkru zbabelce at vime s kym mame tu cest :-) Myslim, ze se aspon shodnem na tom, ze je to pro Ervopu nejvetsi humanitarni krize od 2. svetove valky, kdy takhle podobne prchaly desetitisice Evropanu. Ilegalni ekonomicti migranti je jina vec, i kdyz i pro ne, jako legalni ekonomicky migrant, mam pochopeni. Obycejny clovek se proste chce mit lepe... Jina otazka jsou legitimni valecni uprchlici, kteri se kolikrat pred valkou meli dobre a nemeli zadnou potrebu prchat a prchaji aby si zachranili holy zivot. Ty jsi takovy srab, ze musis svoje nazory prezentovat anonymne, jeste na technickem serveru; z toho usuzuji, ze kdyby ti tvuj barak, nebo v cem bydlis explodoval za prdeli a bylo zabito par clenu tvoji rodiny, tak si mezi prvnima s nohama na ramenou prchajic kamkoliv do bezpeci. Nejde o zadne slunickareni, ani za by te to neco stalo financne, jde jen o prostou lidskou solidaritu s temi, kteri jsou v takove krizi, ze riskuji hole zivoty aby se zachranili pred terorem valky. Je potom uz jen na vladach aby vyuzili nase dane efektivne na reseni teto krize, to je poskytli bezpecne utociste lidem v nouzi a zaplatily personal, zjistili co kdo z tech uprchliku umi a smysluplne je zamestanali zpocatku jen za jidlo, teplo a strechu nad hlavou + nejake kapesne. Jejich asimilace potrva generace, ale paranoidni magori jako ty bijici na poplach kde muzou, cele situaci jenom pritezuji. Magori jako ty vytvareji svojim nepratelstvim prave to potencialni nebezpeci, misto toho aby navrhovali vhodne potencialni reseni, ktere bude ekonomciky v pohode snesitelne, ne-li v dlouhodobem hledisku prinosne. Lide nejsou blby, lide si pamatuji jak se k nim kdo zachova.

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

1.
"Nejde o zadne slunickareni, ani za by te to neco stalo financne, jde jen o prostou lidskou solidaritu s temi, kteri jsou v takove krizi... teplo a strechu nad hlavou + nejake kapesne. "
...to je slunickareni

2.
"ados: ziji a pracuji dlouhodobe v UK"
...a to vysvetluje tve proticivilizni nazory

NEZVAN KDYZ TU NEZIJES

3.
...odpad jako ty v UK a podobne bojuvky v nemecku a francii tento upadek evropy zavinili!

4.
Jsou to EKONOMICTI imigranti:
http://www.rouming.cz/roumingShow.php?file=men_vs_women.jpg
...jeste se rad vratis, az pujde UK do hajzlu

howgh

p.s. ...mame jedine stesti, ze se politicke spicky statu Visegradu (prekvapive) domluvili na spolecnem postupu proti imigrantum

+1
-19
-1
Je komentář přínosný?

Tvoje rozlisovaci schopnost je velice uboha, ujasni si v te tvoji paranoidni nenavistne hlavince rozdil mezi imigrantem a uprchlikem. Takze ja sem odpad jo? Odpad ktery se dopracoval k platu pres milion rocne svym poctivym usilim a inteligenci :-) Tot vse, vice na anonyma nereaguji, mozna az se pochlapis a reknes nam neco o sobe at vime s kym mame tu cest. Vzdyt te clovek ani nemuze brat vazne :-)

+1
+16
-1
Je komentář přínosný?

:-) ...jinou reakci jsem ani necekal ...tak jste se pochlubil (hmm, takze to kolik vydelavate identifikuje vasi prospesnost pro civilizaci, hmm, par dealeru drog je v tom pripade prospesnejsich), takze dobrou noc (doporucuji si to uzit, za par let tam dobre noci jiz mit nebude) ...mejte se

+1
-19
-1
Je komentář přínosný?

1. to je HUMANISMUS!!!
2. I kdyby žil na Marsu, proč se díky netu neúčastnit doskuse na Zemi a nevyjádřit svůj názor??? Jestli je to proticivillizační??? Jen tvůj zaujatý dojem...
3. křivé nařčení...
4. na obrázku vidím slušné lidi jak jdou spořádaně!!! po schodech. A co je na tom alarmujícícho???... Spíše vidím častěji dělat bordel místní!!! fašouny, "fanoušky" nejen Baníku, co demolují vlak a ohrožují cestující!...

Denně nekdo z místních!!! někoho nebo něco ukradne! Skoro deně někdo někoho zmrzačí nebo dokonce i zavraždí v CZ a to místní!!! Zatím jsem nečetl jediný případ že by provedli migranti, na to co jich je v jeden moment pokopě tak se chovaj mnohem slušněji . I na silnicích mě dene ohrožují šílenci nebo ožralci či fetky a to místní!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+1
+16
-1
Je komentář přínosný?
+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

"if it wasn't so true it would be funny", fakta jako stehno.

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.