Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Total Commander 6.52

nevim proc ale instalace nechce pokracovat ... neporadi nekdo cim by to mohlo byt ? 3x stazeno takze asi bude v poradku ... zeby cyba uvnitr ?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Dr_Who: Mě to funguje bez problémů... Máš legální verzi? Můžou taky blokovat jako jeden nejmenovací vypalovací program :D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

normalni shareware ... bez cracku a nebo keygenu atd ... mozna ze mi snad chybi nebo je poskozena nejaka knihovna kterou vyzaduje instalace ... ale jaka ?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Dr_Who: Tak to se nezjistí ale při instalaci by snad ani neměla být vyžadována jakákoliv speciální knihovna jelikož instalace je jeden z nejzákladnějších procesů který se děje. Pokud chybí knihovna, tak některá základní systémová, jelikož vždy instaluju TC na v podstatě čistej systém (po instalaci jdou ovladače k desce+grafice, firewall a antivirus).
Další možností by mohlo být si to od někoho okopírovat (celý adresář), jelikož TC nevytváří žádné jiné důležité soubory kamkoliv jinam.. Ale řešení problému to není, spíš následku

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

TC ako Turbo C? To mám tiež "nainštalované" na virtuálnom DOSovskom stroji :-).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Instalační soubor je normalní zip archiv ve kterém je asi 5 soborů vč. instal.exe :o) žádnej setup.exe...
takže stačí přidat příponu .zip a podívat se kde je problém...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Problem neni v rozbalovani ale kdyz se rozbali a spusti instalator tak to zustane na te prvni obrazovce a zustane jen ta(modra stranka s napicem Total Commander 6.52) ..ale pokracovat nelze(dalsi dialog se neobjevi) ... o to jde a ten instalator jde jen vypnout krizken nahore vpravo a ten instalator musi neco vyzadovat ... ale neni mu to nabidnuto ...(stahoval jsem to uz 4x z ruznych zdroju abych se ujistil ze to neni poskozene ... a nic ....dokonce jsem si to i sam rozbalil (vim ze je to SFX) a teprve potom spustil instalaci ale je to porad stejne ... a kvuli TC se mi nechce preinstalovavat system ...

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

cracker: CZ verze se nabídne při instalaci. Odkaz co jsi dal je prostě jenom jinej mirror. Všechny instalace jsou stejný.

A co se cracku týče, jak dlouho myslíš že ti tu ten link vydrží? A za druhé, nechápu že je problém pochopit "Pravidla 1. Žádný warez - to znamená žádné odkazy na cracky, sériová čísla a nelegální soft vůbec, stejně tak žádné žádosti o tyto informace".
Btw, kdo crack chce tak si ho sám jistě najde...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Proč jako novinka je zde uvedena tato funkce "Mezi zlepšeními stojí za to vypíchnout aspoň autodetekci USB Flashek" když to umí uplně bez problémů i starší verze 6.50,6.51.
Trošku matete lidičky.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

cochta: Pak ale ne my, ale autor programu, který to uvádí v changelogu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.