Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Total Commander 7.55 - nejen rozbalení RARů na pozadí

Šlo by prosím doplnit informaci, že USB popojka opravdu není jen obyčejný kabel USB Am-Am za 40,- Kč ? A že pokus o toto zapojení může skončit odpálením základních desek obou propojených pc. Některým lidem je skoro nemožné to vysvětlit.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Řekněme, že něco málo jsme pro to v tomto článku udělali ;-). Tedy že byl nyní doplněn odkaz.

Jinak tedy mít dvě zbytečné základní desky, které by se mi chtělo odpálit, tak by možná bylo zajímavé ukázkové video ;-).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

tak me napadlo, kdyz jsem prepinal alt+tab mezi instalaci a bezicim totalcommanderem, jestli by Christian nemel uvazovat o zmene ikony programu. CDR se nam zmenilo na DIIT z evolucnich duvodu a to pritom cedecko nebylo nijak obstarozni medium :) [to jenom tak pro uvolneni na nedeli]

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hehe :)
Neco podobneho me napadlo, kdyz jsem nedavno nakupoval z obchodu 100mega :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Proboha jen to nééé! To bych musel manželce vysvětlovat, že to, čím si nahrává fotky z foťáku už nemá ikonku disketky, to by jí totál položilo :-). Je to dost zažité, i na cizích kompech hledám vždy tuto ikonku, je to prostě legenda a ta není radno měnit ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Taky by se autor měl konečně zamyslet nad zobrazením sloupců ... když při čisté instalaci každé nové verze, v naději že to bylo opraveno, musím rozšířit sloupec "přípona" abych viděl korektně obsah sloupce "velikost", tak asi není něco vpořádku .....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To je víceméně pro každého jinak. Každý má své rozložení. Já třeba si jen nechám zobrazit hidden soubory a seřadit podle přípony.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Byl jsem zjevně nepochopen. Chápu že každý má svůj vzhled a pokud není zobrazen výpis s podropnosti (výchozí nastavené) asi to dotyčného ani netrápí, ale sami si zkuste roztáhnout sloupec velikost ... co se stane? za číslem velikosti se začne tvořit nesmyslná mezera a čísla se nehnou. Naopak když se mění veliksot sloupce přípony, docílí se toho, že číslo velikosti nepřesahuje do přípony. Trošičku prapodivné ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ja se obavam, ze to je zkratka vlastnost dane komponenty v Delphi, ze s tim autor moc nevymysli. Bohuzel Delphi jej omezuji vice, proto jsem rok naSpeedCommandovanej:)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Viem co myslis, ale n epostaci dvojklik na ten rozdelovac aby to samo zmenilo sirku podla najdlhsieho retazca? (Ci to robi freecommander? Nemam TC poruke na tomto pocitaci.)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To bohužel nepremává :-(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jo, i tohle byl jeden z mnoha duvodu, proc jsem asi pred rokem po 10 letech pouzivani presel na SpeedCommander :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Cista instalace TC, co to je? ;) To jsem udelal naposledy kdysi davno, mozna jeste v minulym stoleti a od ty doby v pripade potreby pouze pohodlne kopiruju celej adresar vcetne nastaveni.
Navic brat jako nejakou zasadni nevyhodu neco, co se jednorazove prenastavi za vterinu, ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.