Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Trillian IM míří do Linuxu

K čemu, v dnešní době, platit za IM? Na widlích je (pro mě) nepřekonatelná miranda - rychlá jednoduchá, na linuxu zase psi. Jediné co jsem ochotný platit je roční bakšiš klukům na jabber.cz (tuším 250,-).

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Co na to říct, jen +1

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Mirandu jsem opustil, když měla jedno padací období a teď už se nějak nevykecávám. :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ja teda Trillian pouzivam uz od nejake verze 2.x pokud si vzpominam (momentalne placenou PRO verzi) a nemuzu si ho vynachvalit.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Také jsme Trilian zkoušel, asi před milionem let, kdy jsem ještě musel ztrácet nervy s Widlous. Nebylo to nic moc a i kdyby to byl nyní ten nejlepší IM na světě, tak nevidím důvod nahrazovat default IM kecálka ve svém distru.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

v com je to akoze lepsie od mirandy / pidginu ?

pozeram nake screenshoty toho (ktore mi nedokazu ani ukazat na oficialnej stranke) a vyzera to pekne odporne

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Vypada to tak jak si to naskinujes. A v cem je lepsi? No ma spoustu takovych malych prijemnych featur, ktere jsem nenasel nikde jinde (ale zkousel jsem to uz dost davno), podporuje spoustu protokolu (vcetne treba skype), ma prijemne zvuky a grafiku (individualni), nepada. V placene verzi uklada historii a nastaveni na trillian serverech (nemusi yhovovat kazdemu) ...

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

wtf? on jeste existuje nejaky IM za prachy?!?! kdo to kupuje?

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Komerecni firma se na Linuxu urcite uzivit muze, ale musi mit co nabidnout. Nevim jestli IM za $60 je neco zadouciho. Existuje spousta kvalitnich svobodnych alternativ, ktere jsou navic zadarmo (a bez reklam)... takze Trillian to bude mit obzvlast obtizne. Za sebe muzu rict, ze nemam zajem.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

co zde vyzniva velice nejasne, pouze do bety/alfy nebo co to je je treba placeny pristup! finalni verze bude samozrejme bezplatna! (to si clanek trochu nedal)

trillian pouzivam uz hodne dlouho a velice me bavi. podarilo se mi ho rozsirit mezi vetsinu ostatnich pratel, kteri spokojene uzivaji verzi zdarma. nejlepsi featura je efektivni strihani a posilani obrazku (vyrezy/screenshoty/norm.obr.) a jejich zobrazovani primo v okne.. konverzaci to extremne zjednodusuje a v zadnem jinem IM klientovi jsem tuto funkci nevidel. pravda, dlouho jsem jiny nezkousel a nedivil bych se, kdyby to od trillianu ostatni okopirovali - bez toho IM proste nema smysl

nainstaloval jsem ho tez cele rodine a vytvoril si sadu memackych smajliku a je to dost psina :) spolu s velikou sadou prijemnych vestavenych smajliku se tak babicka muze poradne vyblbnout :)

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Pouzivam i Ubuntu 10.04 a zkousel jsem ruzne komunikacni programy. Vetsina funguje bezvadne jen do te doby, nez se pokusime s kamarady o prenos souboru. Vyuzivame sit ICQ. Prenos mezi Mirandami je ok, ale v Ubuntu se mi prenos souboru zatim nedari. Zatim pouzivam nouzove Skype. Nejradsi mam Pidgin, ale jak pisu vyse. Nedari se prenos souboru. V nastaveni jsem zkousel kdeco, i prenos pres server ICQ ...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Hej, tiež používam na prenos súborov ICQ keď je treba, ale mám Pidgina pod Win a doteraz to fungovalo. Netuším prečo a ako :-)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Taktéž to s návratností příliš nevidím, 60$ je hodně.
Kdysi jsem používal ofic ICQ klienta, pak hooodně dlouho QIPa, až jsem letos po upgradu a reinstalu PC v práci přešel na Pidgin. A ještě jsem k němu přidal klienta na Viber. Doma na linuxu používám buď výchozího klienta distribuce, nebo Pidgin.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Jednou jsem si pro licenci Trillian koupil, ale podruhé už to neudělám. Tolik peněz pravidelně si za vývoj IM (který na win už celkem dlouho stagnuje) nezaslouží. Podpořil jsem je, ale pravidelně tam cpát peníze - takový model se mi nelíbí u ničeho.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.