Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Tříměsíční Xbox Game Pass k nákupu Ryzenu 2000, Polaris a Vegy

Tady si člověk musí trochu zakódit, aby šla založit diskuse...
K věci - já chci divisiona :( To byl daleko lepší kšeft, postavit grafiku za 3000 a k tomu hry za 3000 zdarma. To byl defacto bundle grafika ke gold edici Division 2 zdarma.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já bych takový obchod nebral ani zadarmo. Na škále nekalých obchodních praktik a negativního dopadu na spotřebitele je Epic Store na úrovní nVidia krát Intel. Ohlásit vydání Division 2 mimo jiné i na steamu, pak nechat se podplatit procenty navíc od Epik Storu a vykašlat se na podstatnou část fanoušků, jen tak neodpustím.

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Epic je silenej, tam me ani nenapadne se tam zaregistrovat, natoz si tam něco kupovat. Ale jinak je situace slozita, mne třeba nevyhovuje ani Steam a ten podprahovej natlak, co delaji skrz VR. Nejlepsi obchod na hry je pro me GOG, jenze z novych her je tam toho minimum. Třeba takova blbost jako Project Cars 2 si nikdy nekoupim, protože je to jen a pouze na Steamu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Chápu, Steam taky není svatej. Ale aspoň maji hráče jako zákazníka (aspoň formálně) a funguje jim obchod. Koncový zákazník Epic Store je vydavatel, dál je nic nezajímá. Nakupující hráče získává jen exkluzivitou. Steam potřebuje konkurenci, ale konkurenci v kvalitě služeb nakupujícím. Ne konkurenci v podrazech.

Mimochodem, epic launcher obsahoval spyware a kradl data ze složky Steam. Prohlížel, jaké hry má uživatel koupené, a taky si "domů "posílal informace o přátelích na steamu.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Co se tyka služeb zakaznikum, podpory atp., tak nerad to rikam, protože nemam rad EA, ale Origin. O malilinko niz GOG a az na tretim miste Steam. Ubisoft s UPlay jsou tragedi.
Epic jsem vůbec nepochopil, bojovat proti gaunerstvi Steamu tim, ze budu stokrát vetsi gauner? Jak rikam, nechapu to.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

tam je toho k nepochopeni tolik....
vsichni se rozcilujou, ze steam chce 30%... on jim nekdo brani to dat na steam draz ?
si jako vydavatel urcim kolik chcu penez za hru a nahazu to do vsech shopu co existujou za ruzny ceny abych pokryl co nejvetsi user base...
driv bylo normalni, ze na steamu byly hry za 60e a v kamenym obchode za 50e

epic je uplne kapitola sama pro sebe, nejdriv vykrikuje jak budou hry levnejsi, stane se to jenom jednou s metrem a jeste k tomu jen v USA, a pak zbytek her stejne napali za 60e a jeste ti nad to prihodi poplatky za ruzny platebni brany/metody misto toho aby tu cenu absorbnul jak to dela steam...

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Hezký hejt až na takový drobný detail, že to běží na uplay...

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.