Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k TSMC zahájila s předstihem sériovou výrobu 7nm Apple A12

Bylo by fajn kdyby součástí A12 bylo už i rádio, prostě vše v jednom.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nebyl by potom zbytečně problém s odváděním vetšího množství tepla?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

On psal radio, nie autoradio.. :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A u Intelu se červenají. Jako kdyby po nich někdo chtěl 4+ GHz kousky. Do notebooků by malé šestijádro bez GPU na 10 nm byl žádaný produkt i kdyby max. frekvence byla jen 2,5 GHz. Pružnost a improvizace Intelu je vzhledem k jeho rozpočtu zoufalá.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Intel je nepružný a to se jen tak nezmění. Ale myslím, že za Paula Otelliniho by některé věci fungovaly jinak - minimálně by stále investovali do litografie jako kdysi. Nicméně rychlý příchod Coffee laku celkem překvapil.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To som rad, ze novy ajfon bude mat novy procesor. A ovcania budu mat dovod na upgrade.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

jono :D androidaci budou zas brecet ze 3/4 roku neni nikdo schopnej dohnat vykou A12 a budou zbesile vyhlizet nastupce jejich deoidiku :D

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ve výkonu grafiky byl apple často za Snapdragonem a někdy i za Exynosem. BTW tvoje reakce ukazuje, že žiješ ve zvláštním světě. Kolik procent lidí se stará o výkon svého mobilu? Jestli je o něco málo výkonnější ten nebo onen je bezvýznamné dokud je vše plynulé a s plynulostí dnes není problém ani u mobilů co mají poloviční výkon Snapdragonu 835. Hráče mobilních her zajímá více výkon grafiky, kde platí moje první věta.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Az vyrobi niekedy Apple telefon, ktoreho vydrz nekonci v rovnaky den, v ktory zacina, tak sa prosim ozvi a mozeme v klude podiskutovat na temu Apple vs. Android. ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

6s plus požadavek víc než jeden den v pohodě splňuje, pozdější plus modely spíš ještě lépe a zrovna tak X....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vubec, iPhone X ma z iPhonov najlepsiu vydrz, stale vsak bateriu komickych 2700mAh. Vzhladom nato, ze ma telefon zaroven i zivi, nehodlam so sebou tahat powerbanku. iPhone X u mna neda celodennu zataz. Ktory to da, je zatial jediny, Mate 10 Pro.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No jsem schválně zalistoval v jablečných specifikacích a uvádí "Talk time (wireless): Up to 21 hours". Nechce se mi věřit, že by někdo celý boží den beze spánku kvandal do telefonu, aby jej úplně vyšťavil.

Vysmívat se kapacitě baterie je dost k ničemu, když nevíš kolik ten HW žere a jak moc dobře umí iddlovat a zpracovávat úlohy na pokud možno minimálních frekvencích.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

21 hodin hovoru v laboratornych podmienkach s vypnutym displayom a Wifi. Uzasne, ale jaksi udaj o hovne. ;) Ja ti iba tvrdim, ze denne davam mobilu docela zahul. iPhone X nevydrzi cely den sluzit mojim potrebam. Mate 10 Pro (a dnes uz i P20 Pro) maju o 30% vacsiu vydrz. Ber to ako fakt, nie ako nazor.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

V tomto si uživatelé smartfounů všech ras a víry můžou podat ruce. Androiďák marně hledající zásuvku, nebo kojící founa z powerbanky je naprosto běžný každodenně viděný jev, takže pokud nějaký telefon v tomto vyniká, není to tím, že je to Android, ale tím, že tam výrobce dal "extrémní baterii" (asi to nebude "moderní plackafoun" a obecně je to dost vzácnost).

Osobně to trochu nechápu, protože náruživé hraní celý den nevydrží žádný telefon a normální používání snad vydrží jakýkoliv telefon minimálně jeden den.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Normalnim lidem, co pouzivaji android je to uplne ukradene. Fandum Applu, kteri zatim setrvavaji v levelu puberty, asi ne .. mrk, mrk ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.