Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k TurboCache grafika zvládne Aero Glass

Nechapem naco su tieto lacne karty dobre. Pre kancelarske pouzitie a podobne, pre tych ktory sa nehravaju hry staci integrovana grafika na zakladnej doske, ktora samozrejme nie je na kazdej doske ale mohli by ju tam dat a kto sa chce hrat hry tak by si dokupil graficku kartu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

re Jojo: Tak třeba pro ty, co sice hry nehrají, ale jinak potřebují pořádný stroj s kvalitní základní deskou(v drahých deskách integrované grafiky nebývají). Nebo pro ty, co sice hrají, ale většinou starší hry a jen sem-tam nějakou novější(kde jim moc nevadí nízká nastavení). Nebo pro ty, co tohle berou jen jako dočasné řešení, než si koupí pořádnou grafiku.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ptipi: Kvalitni desky sezenes i za 1500 Kc a stabilitou prekonavaji ty drahe. Jedine co neumi je taktovani. Staci jen dobre vybirat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Bespi: Jo jo, teď jsem kupoval MSI pro socket AM2, má to integrovanou GeForce6150 a zvládá to ve stejném rozlišení všechny hry co mám, úplně stejně jako moje starší GeForce5600, za kterou jsem vysolil mnoho peněz ... a ta základní deska stála jenom 2500,- - asi polovinu toho co ta grafika.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.