Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Tvůrci Google už jsou miliardáři

No tihle lide aspon neco dokazali - google mi vzdy funguje. Tak si to zaslouzi vic nez nekteri jini.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Petr : To platí pro většinu z miliardařů, Bill má také většinu majetku v akciich MS, které jsou tak vysoko mimojiné protože jich je na trhu tolik kolik jich je a pokud by zacal Bill vyprodávat spadnou výrazně dolu.
Havran: To platí i o těch ostatních , ale přístí generace už budou počestní obchodníci viz klan Kenediu, zakladatel rodu vydělal  peníze na prohibici a syn to dotahl na prezidenta, respektive guvernera (obě kampaně vyrazně podpořila maifie co by neudělali pro rodinu stareho kamaráda)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Mam takovy dojem ze miliarda neni v USA 10milionu, ale 100milionu a tomu oni rikaji "miliarda" :)))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Bohatí bohatnou a chudí chudnou, takový je dnes trend. Ta Moskva mě proto vůbec nepřekvapuje, vzhledem k bídě obyvatelstva :( Nehledě na to, že v Rusku je politika prolezlá korupcí skrz na skrz...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Souhlasím s oběma níže uvedenými příspěvky. Co se týče tvůrců Google, nezbývá než upřímně závidět (spíš než závidět by se hodilo slovo obdivovat). Ale nikoliv peníze (ty jsou dle mého mínění po zásluze a ze srdce jim je přeji), nýbrž ten nápad a schopnosti. Googlu moc fandím, je to jeden z nejlepších  a hlavně nejužitečnějších produktů IT, které znám.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ja ja. V tý Moskvě jsou aspoň 20 z těch 23 zločinci, kteří nabyli onen majetek těžkými podvody. 

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

a jsou ty miliardy udavany v nasich nebo americkych cislech? bo americani rikaji miliarada a mysli tim 10 milionu, zatimco my (evropa) rikame miliarda a myslime tim 1000 milionu, tedy 100x vice.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Peca: Vse je v ceskych radech. Nase "miliarda" je americky "billion", v originale jde tedy o "billionaire". Americtina "miliardu" nezna.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak vidim, ze uz nekdo reagoval :-). Jen tam chybi ceska "biliarda". Nutno dodat, ze nase (resp. britska) norma je mnohem systemovejsi. V radech tri nul se vzdy strida -ion a -iarda; zaklad mil-, bil-, tril-, kvadril- atp. se nacita vzdy po sesti nulach. 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No, ja vubec nechapu, jak Americani dokazou s tim jejich ciselnym systemem a hlavne uchylnyma jednotkama existovat. Pak at se nedivi, ze se jim rozbijeji sondy na Marsu. Ja bych po svete zavedl jednotky SI a jine bych trestal smrti.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Trochu nerozumim, jak je mozne, ze jsou tvurci Google miliardari, jelikoz ucetni zisk Googlu se pocita v desitkach milionu, nikoliv v miliardach. Podle me se jen jedna o hodnotu na burze, coz znamena, ze dnes mate miliardu a zitra mate nulu. V Americe maji tez velmi prisne zakony na prodej akcii na burze, takze presto ze mate v akciich miliardu, nemuzete je vsechny prodat. Nicmene pokud se mylim, budu rad, kdyz me opravide

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Samozřejmě že miliardáři jsou díky tomu, že by se Google dal za tyto peníze prodat. V hotovosti (osobním majetku) samozřejmě disponují setinovými částkami. I když asi špatně se nyní nemají (a za tu práci si to zaslouží). Mimo jiné Google se teprve chystá na burzu. Odhadovaný majetek se má poté zvýšit až na 10 miliard.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ten seznam je urcite nekompletni, jeden ze zarnych prikladu je pa Kellner ktery ma 99 % akcii PPF ktera ma majetek 140 miliard Kc. Coz je rozhodne do zebricku na pohodu......

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

peco, je to trošku jinak. V americké angličtině (a tuším podobně také v ruštině) slovo "milliard" neexistuje. Pak to vypadá takhle:
číslo - ČR - GB - USA:
10^6 - milión - million - million
10^9 - miliarda - milliard - billion
10^12 - bilión - billion - trillion
10^15 - --- - billiard - quadrillion
10^18 - trilión - trillion - quintillion
atd.
Prostě v USA nemají slovo miliarda a pak to roste po 10^3, ale jinde slovo miliarda je a od biliónu roste po 10^6.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To je celkem jasne, ze je to v hodnote akcii. Kdyz se podivas na http://www.forbes.com/ tak jsou tam castky uvadene pouze na desetinu miliardy

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.