Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k The Elder Scrolls Anthology: ultimátní edice mapující léta 1994 až 2013

Možno kvôli Skyrimu ale ... bude to k stiahnutiu aj v našich končinách, (preferovane cez Steam) alebo to je zase obmedzené na jedného distributéra s povinnou Slovenčinou/Češtinou? :-(

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jak chces stahovat tuhle specialni edici? Se podivej v cem spociva - same fyzicke predmety :-)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ty nejpodstatnější fyzické předměty jsou mapy... Leporelo s CD je sice pěkné, ale dá se oželet. Pak stačí už jen mít doma tiskárnu/plotter na formáty A2-A0... To by pak stačilo stáhnout 2-4GiB mapu a vytisknout...

:-D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No so Skyrimom to Bethesda dodrbala na Steame, ostatne aj Rage bol na tom rovnako. Oba tituly sa v nasom regione nedali priamo kupit prave cez Steam len cez dohodnuteho lokalneho distributora. Napad na antologiu neni zly ale obsah je vyslovene otrasny. Keby tam dali ku kazdej hre artbook, rozhovor s developermi, nejake nove veci zo zakulisia, tak mozno, mozno by sa o tom dalo uvazovat. Ale takto su to fakt vyhodene peniaze. Zvlast teraz o tomto case. Staci pockat 2 mesiace a zacnu pred vianocami zasa na Steame sialene zlavy, a kto nema Morrowind,Oblivion,Skyrim tak ich nakupi za facku.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

kupene v CR, je to uk export "not for supply in uk" . v baleni nie je vobec cestina. cele je to bez fyzickych manualov. kazda hra ma vlastne DVD (A 1,D 1, M 4, O 2, S 1), navyse je tam iba jeden steam kluc pre vsetky hry (iba M+O+S).

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

mam na teba dotaz, ide mi hlavne o Arenu a Daggerfall, su tie hry nejako upravene pre W7?

a dalsi dotaz, skus si nainstalovat vsetkych 5 kuskov, a kazdu hru hrat cca 2hodky(od najstarsej k najnovsej). Vsimol si si tu strasnu degradaciu hernych vlastnosti ? :)

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Ja jsem si to poridil z Amazonu (Cenega porad odkladala vydani v CR, z UK mi to prislo uz po trech dnech...) a nelituju. Skyrim jsem nemel a ostatni hry jsem mel koupene jen elektronicky, ale i kdybych Skyrim uz mel, tak si to koupim - u tehle serie jsem za posledni desetileti stravil tolik stovek hodin, ze to proste musim mit na cestnem miste v knihovne, stejne jako jine hry/knihy/hudbu. Nechapu minimalisty, co by nejradeji meli vsechna media v jednom schovanem NASu, cetli jen na e-ink papire a zalohovali nekam do cloudu. Ze tam toho neni tolik navic (de facto jen ty mapy) mi ani moc nevadi - na rozhovory s vyvojari atp. si nepotrpim, jen nejaky ten realny artbook tam byt mohl (i kdyz, hry s poradnymi artbooky leckdy stoji o dost vic, nez jen 1200,- :-) ). Dulezite je, ze muzu nekdy vecer za par let poslouchat muziku, jit kolem knihovny, vsimnout si Elder Scrolls, vytahnout je, zajezdit si prstem po mape a pak treba z nostalgie najit stare savy a zase si dat par questu pro Sheogoratha a tak :-)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ked zacala era zalohovania vsetkeho na NAS, ztratil som natom vsetky tie klasicke kartonove krabice zpred roku 2000. Doteraz to lutujem, hned by som si ich vsetky cestne vystavil. A dnes uz vsetko digitalne alebo v tenkych plastakoch...

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

No s ohledem na to, že Skyrim byla zřejmě definitivně poslední off-line hra ze světa TES, tak vydání desetileté edice není od věci. I když je pravda, že mohli s touhle edicí přijít souběžně se Skyrimem legendárkou, to bych jim ty prachy dal, protože bych chtěl hlavně ten Skyrim. Ale když už ji mám, tak mně tato edice moc neláká, protože upřímně jít z plně modifikovaného Skyrimu byť jen na Oblivion je porod. Morrowind a nižší jsem pro sichr raději ani nezkoušel. Takže ve finále, tohle bude jen pro skalní fanoušky. Prostě tečka za modifikovatelným TES (právě modifikace dělají z TES nejlepší RPG všech dob, jinak by to byl extrémně zabugovaný průměr - i když Skyrim vcelku válel i bez modifikací).

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.