Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Unikly snímky Huawei P20 a jeho všech verzí: Tři fotoaparáty a AI na palubě

Další nudná šeď v řadě...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ale s vykousnutou obrazovkou!! A to se vyplatí.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Idealne obrazovky sa vyrabali v 80 rokoch, mali oble rohy a boli zakrivene. Potom nastal modny odklon k plochym obdlznikom s pravymi uhlami, ale teraz sa minimalne Samsung uz zase vracia k tomu, co ludia naozaj potrebuju - zahnute oble displeje. Ostatni ho budu samozrejme nasledovat.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Mně to vykrojení nevadí, pokud je to jediné schůdné technické řešení, jak udělat displej co největší. Po stranách můžou být a zřejmě jsou transparentní stavové informace (horní lišta). Daleko kontroverznější je případné odebírání sluchátkového výstupu u některých výrobců, za to bych je nak0pal.

Jinak to jak dneska dělá displeje Ťamťung je asi ideální cesta (a podobně u foťáků, i když bych uvítal kdyby ta revoluční clona byl vícestupňová např. 1.5, 1.9, 2.1, 2.5, tak třeba to bude mít nějaká budoucí S10 :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Za mna Huawei Mate 10 Pro stale topka.. 1.2. sa dal kupit za 14770Kc novy z ceskej distribucie. Prechadzal som zo slusnej Xperie XZ Premium a nelutujem. Fotak a vydrz <3

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

> Otázkou pak zůstává, kdy se ostatním vývojářům povede plně upravit obsah, aby bez problému podporoval vykrojení v horní části

Asi tak zhruba presne nikdy. Nikdo nebude upravovat "obsah", at uz si pod tim predstavujete cokoliv, kvuli jednomu modelu, jedine ze by to Huawei zaplatilo (coz teda pochybuji).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Procesor použitý bude osmijádrový Kirin - to psal mistr Yoda?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.