Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Uživatelé za snesitelnější VOP chello

chello logo

Jak všichni jistě víte, Mistral se změnil v chello a při té příležitosti nám rozesílá nové všeobecné podmínky verze 104 (dále jen „VOP“), které jsou podle našeho názoru v zásadě neakceptovatelné. Vzhledem k tomu, že jako jednotlivci asi těžko budeme mít nějakou šanci podmínky změnit, považuji za nutné se spojit a pokusit se dohodnout s UPC kolektivně. Ostatně, v dávné minulosti tohoto ISP k takovému jednání už došlo a to se zcela konkrétními výsledky. Naše snaha je snahou o smírnou domluvu, ne o konfrontaci...


Tak toto je začátek emailu, který před chvílí přišel. Dokončení a podrobné informace o tom, co se „Uživatelům za snesitelnější VOP chello“ na nových podmínkách nelíbí, najdete na vop.quip.cz a k tématu se váže ještě diskuze. Bude zajímavé sledovat, jak se UPC, poskytovatel kabelove televize a Internetu po kabelu, postaví k této iniciativě a porovnat to s Telecomem a jeho přísupem k zákazníkům s ADSL.

Redakce CDR (Google+)

Redakci CDR.cz tvoří tým mladých žurnalistů, které spojuje společná láska k moderním technologiím. Milují chytré gadgety, vylepšováky a nejnovější zařízení všeho druhu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Uživatelé za snesitelnější VOP chello

Žádné komentáře.