Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k V Evropě prý klesají ceny GeForce GTX 1060

Sleva 10% na 3 roky starou grafiku? Trochu malo, ne!

Aspon 50% na starej krap!!!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pascal se prodává od 27. května, takže teprve pak budou mít karty 3 roky a to jen 1080, 1060 se začala prodávat až v druhé půlce července, takže 3 roky ji budou až za 4,5 měsíce.

Jinak ty slevy jdou pravděpodobně na vrub obchodníků, kteří tím pravděpodobně redukují skladové zásoby na rozumný počet se kterým dokáží dále operovat, starší karty se dají třeba do hotových sestav ale třeba se najde někdo kdo si ji koupí. Rychlejší než 1060 bude jen ta 1660 ale propastný rozdíl tak jako u 1660Ti tam nebude.Takže si dokážu představit že se to dokáže rozumně prodat s nějakou sníženou cenou, ono i těch 200€ je už snížená cena proti MSRP. A pokud bude rozdíl výkonu mnou předpokládných cca 15% tak to bude i ekvivalentní cena v porovnání s 1660.

Na to kdy ta karta byla uvedená na trh si normální kupující nehraje, toho primárně zajímá jaký mu dá výkon a kolik za to dá.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak jestli si obchodnici vzali od vyrobcu na sklad moc starych karet a ted je proste musi prodat se slevou, protoze lepsi nejaka koruna doma nez to vyhodit, tak asi OK. Proste to obchodnici nezvladli.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Bazary jsou přecpané kartama z miningu, takže Nvidia i AMD musí snižovat ceny, ted je nejlepší doba na nákup Grafárny třeba bazoš VEGA64 z miningu z 5500 to je krásná cena, ceny grafárnen jsou ted na urovni před 11lety vydání 4870 ta stála taky prdlajs a byl to výkon highendu

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Přesně tak. Zrovna jsem koupil bazarovou NV 1060 6GB za 4 tisíce.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Vegu64 ani za litr. Žere více než má písková filtrace se solinizátorem.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Jaky mas solinator? Ja to provozuji uz tretim rokem a super...hlavne pro decka je to mnohem lepi nez klasicky chlor... :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ahoj, mám Krystal Clear 6m3 se solinátorem. Mám ho dva roky. To je super se solí. Bez žádné chemie. Vodu na zimu nemusím vypouštět, prostě paráda.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.