Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k V létě spustí další čínská továrna výrobu pamětí

Kdyby jen ddr4, nedávno jsem potřeboval rozšířit na 32GB ddr3 a nejsou nijak extra levnější.. Navíc ty lépe taktované z většiny nabídek nějak vymyzely, musel jsem extra hledat a nakupovat jinde než obvykle... Když jsem koukal po aukcích tak ani tam to nebylo lepší, bazarový kus 16gb 2400 ddr3 pamětí za skoro 3000,-kč...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pred nekolika lety jsem kupoval 2x4GB Crucial Ballistix 1600 DDR3 za 1.200Kc. Ted jsem to poreboval rozsirit, tak jsem koupil ty same pameti opet 2x4GB, abych mel v PC 4x4GB (16GB) a stalo to 1.800Kc.
Vyrobci se na tom pekne napakuji. :-/

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak DDR3 už jsou výběhová záležitost. Vysoko taktované + O/C speciály se ukončují jako první, to platí už hoodně dlouho (bylo to tak i u starších verzí pamětí a bude to tak i u DDR4 až budou končit), ve výrobě zůstávají jenom nejpoužívanější takty.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Writing essays and others sorts of assignments like dissertations, thesis papers, research papers, term papers etc can be a challenging task for the students of all academic level. We can improve writing skills by improving reading habit and also can improve writing skills by following your favorite writer with your basic knowledge. So in order help students and also academic writers custom essay writing provides top-quality customer support, expert writers, guaranteed Confidentiality, plagiarism free papers etc. https://www.customessays.co.uk

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

We are aimed at delivering custom writing services of the highest quality for Australian students. Be you a college or university student we can provide you with expert essay help that will meet all the requirements of your educational level.
https://aussieessaywriter.com.au

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Determination is all about you focus on these things. I always <a href="https://residencypersonalstatements.net/our-services/orthopedic-residenc... this site out</a> and believe on true resource. I am really learning online.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Writing about such posts is extremely helpful so we just have to focus on these areas. This site https://residencypersonalstatements.net/our-services/plastic-surgery-res... is really inspiring and i am just loving the facts.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.