Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Ve Velké Británii se schyluje k zavedení Třikrát a dost

Už se k podobným článkům nemá smysl vyjadřovat, svět se staví na hlavu a brzy těm ovcím dole také dojde trpělivost, až je odpojí s tím, že někdo přes jejich nezabezpečenou wifi, kterou si neumí pořádně nastavit, sosne 30let mrtvého interpreta na kterém si mastí kapsy studia a jeho pohrobci...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No časem si my odpojení prostě postavíme druhej, privátní internet a do něj nebudou mít žádné organizace, jako je vláda, ochranné autorské svazy a pod. povolen přístup ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ze by britska tradice ? Po nelegalnich radiich na lodich par mil od pobrezi budou v mode stejnym spuzobem provedene nelegalni servery na sdileni ? Budto si dojedes do dodahu jejich bezdratoveho pripojeni nebo si zajedes s prenosnym HDD primo na palubu :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

?třikrát a dost?, kdy by byli při třetím prohřešku odpojováni uživatelé internetu, kteří ilegálně sdílí autorsky chráněná díla.

Pouze sdílí? Neni to tak ze frantici odpojují i stahovače(tedy všechny) ?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Odpojte celou Francii a UK .... Izolujte tu rakovinu která se může potenciálně rozrůst do celé slavné EU .

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Fujky fujky, nebývalo to dříve (silná trojka kšeftu drogy, zbraně, léčiva a případně potraviny). Drogy přinášejí rozkošné miliardy; zbraně podporují politické cíle a je nám fuk kam jdou, hlavně že jsou prachy; léky a jídlo potřebují všude a dá se s nimi šmelit. Teď už nám vzniká hrůza videoheroinu? Hmmm tedy jestli jedna tisícina stojí za sledování a riziko černého získání / či zaplacení vstupenky je div. Ve více než 99% mestojí film ani za sledování trajleru, natož sledování v kině či dokonce koupení si práva na sledování placky doma. Filmy by se měly začít sledovat jako zdroje pro terorismus, vždy se najde blb co ten film potřebuje vidět co nejrychleji. Přitom stačí počkat, to dobré se dostane i do TV a to ostatní byly vyhozené peníze (nebo pro sběratele - režiséra, autora, scénáristy, herce ...)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jen at pokracujou a pak at se nedivi, ze je lidi vsechny podriznou.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

olaf_w: Ta trojka jsou zbraně, drogy a (možná překvapivě) zvířata.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Revoluci, HNED!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.