Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k ViewSonic LCD s pasivním 3D od TriDef

Takze ve 3D zase polovicni rozliseni, tj. zadne 3d full hd ?!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Njn - škoda jen že ergonomicky to zase je odfláknuté na druhou nebo to zkrátka navrhoval nějakej úplnej trouba páč veškerý vstupní konektory včetně napájení jsou tam narvaný kolmo uprostřed zadní stěny. Takže postavit to někam pěkně ke zdi (natož třeba nedejbůh i pověsit) to pořádně nepude a pokud to bude stát někde víceméně volně, tak z toho zezadu bude trčet hnusné bago kabelů. Takhle se typicky vyrábí LCD TV nejlevnější kategorie ... :(

Člověk aby se pak porůznu scháněl po veškerých kabelech se "zarohatými" koncovkami, chce-li to mít umístěné někde s minimimální ztrátou prostoru vzadu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

U těchto monitorů je VESA spíše pro přimontování nějakého dražšího podstavce, který ti umožní monitor otáčet apod., tam totiž konektory co vycházejí z monitoru kolmo k ose otáčení způsobují většinou problémy, jako že to nemůžeš otočit na stranu, kde jsou vyvedeny, ale všechno je to zamozřejmě kompromis mezi jednou a druhou variantou.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No to zase záleží na provedení a samozřejmě především na tom, jak si tam člověk ty kabely naaranžuje popřípadě na nějakém inteligentním cable management systému integrovaném přímo v monitoru nebo stojanu - např. všechny lepší HP monitory s IPS panely mají vývody zespodu, přímo v základní výbavě otočné, výškově nastavitelné a náklapěcí stojany a nikdy jsem ani s velkým množstvím vstupních kabelů problém neměl.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Dalo by se použít dvojí podsvícení jedno s horizontální a druhé s vertikální polarizací a mezi jejich aktivacemi jen překreslit na LCD obraz pro dané oko? To by asi vyžadovalo vytvořit speciální druh LCD že?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"neboť víme, že pasivní systém značně obraz ztmavuje."
Aktivní taky, takže?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.