Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Vista má být (skoro) hotova dnes

opet skoro dokoncena Vista ... to uz slychame hodne dlouho. kazdopadne Plus! balicek byla hruza a akorat to totalne zaplacalo uz tak zaplacany system. no jestli to Vista nakupi vsechno na peknou hromadku kompostu, tak si to asi opravdu uzivatele uziji ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No me pripadal zajimavy treba tenhle clanek :)
http://www.seopher.com/articles/29_8_of_xp_users_may_move_to_linux_over_...
Mozna by nebylo spatne udelat podobny pruzkum tady.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vista sa tu už toľko krát preberala (samozrejme aj inde) a doteraz stále nechápem, prečo? Nestačil by niekedy, až to bude finálne hotové, niekedy v polovičke februára (února) v pravom stĺpci s novinkami len odkaz: "Vyšla finálna verzia Windows Vista. Pripravujeme pre Vás recenziu." Po toľkých dohadoch, čo tu už boli spomenuté a vyjadrené, si z takýchto a podobných článkov neodnášam žiadnu informačnú hodnotu. Vista mi pripomenula niekdajší príchod hry Carmageddon 2. Trvalo ďaľší rok, kým bol "vynájdený" hardware, aby to išlo, ako si to autor hry predstavoval...
Chcelo by to hlasovanie napríklad o tom, kto má koľko RAM a aký typ, aký má kto procesor, alebo niečo, čo by reálne ukázalo potrebnosť prechodu na nový OS.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Technicky vzato se jako finální build bere už ten z 1.11.2006, který má označení 6000.16386.061101-2205, teď se již jen kompletuje Masterdisc pro lisování. zdroj: http://www.winsupersite.com/

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

XP nejsou hotove ani po vsech tech letech, stale je v nich nespocet der a ruznych chyb... tak neverim ze Vista opravdu hotova je a ze nekdy vubec bude :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já osobně mám s Visty stejný pocit jako s Milenii všude se o tom píše a mluví pak to slavnostně uvedou a k údivu všech to nebude nikdo kupovat . Letos raději měly vydat servicePack 3 pro XP a Visty dodat až za rok už jen proto že není hardware ani hry  na DX10 hlavní to tahák Visty. A nasadit Vistu do firem beru jako špatný vtip vždyť u XP se řešily problémy 2roky po vydání a hromada počítačů klekla i po vydání service pack 2. A ono ruku na srdce on zas takový rozdíl mezi XP a Vistama není a dávat peníze za operační systém , který nepřinese běžnému uživately žádnou novinku mhhhh. Ja osobně tydy na Aero a DX10 ještě pár let počkám ( uvidíme jak to bude s licenci a stabilitou a ještě to bude chtít pořádné železo) a rozhodně budu čekat na levnou OEM verzi (jen abych se toho dožil )

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to Rodney:

pěkný průzkum, ale nesmyslný. Proč? Protože MS dá 900 000 000 dolarů do reklamy na Vista a to pak už nemá nic společného s kvalitou nebo použitelností produktu nebo tím, jestli ho skutečně potřebujete. Protože MS vás přesvědčí o tom, že to prostě musíte mít ;-) jednoduše lidi zmasíruje tak, jako to teď dělá O2 v ČR.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

sr: nemyslim, ze je nesmyslny. Mozna neni uplne presny, ale o tom to neni.
Je to o tom, ze hodne lidi nejsou az zas takovy tupci, jak by si velke firmy prali.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Je 12 a ešte ju nemám

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.