Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Nové Radeony vyjdou zřejmě na podzim, AMD k nim přibalí Battlefield 4

Co bude dělat AMD, až jí dojdou čísla? V příštím roce bude 9xxx a co potom, pět cifer se špatně marketingově komunikuje.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

po HD 9000 prostě přijdou UHD 1000 ;-)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Dufam ze to HD vypadne komplet. Doba pokrocila a HD uz neni ziadne terno.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vydání her pod určitou záštitou jako nyní není špatné ale stále to je málo aby unikli nebo více zabrzdili konkurenci.
Více by se mi líbilo intenzivní využití pěkných efektů z oblasti fyziky ať už částicových efektů, kapalin, destrukce apod. Realističtější vlasy, šaty, mlha, voda, lom paprsků aj. Jediným výrazným posunem trochu dále je Metro Last Light se zapnutým pokročilým PhysX. Vlasy TressFX taky dobrý počin ale jinak nic. Za půl roku vyjdou nové karty přidají ke stávajícím třeba zase o 40% výkonu navíc ale k čemu to. Impuls pro upgrade stávajícího HW a přitáhnutí lidí zpět k hraní na PC je zlepšení vizuální kvality. Další věc samozřejmě aby to bylo zábavné a neopakovaly se nápady. Ovšem to už je věc druhá.
Jsem zvědav zda se nějak projeví to že AMD získalo kontrakt na dodávky GPU do konzolí. Zda už mají nějaké plány jak to využít a jestli třeba plánují spolu s programátory některých studií při optimalizaci využít sílu nových desktopových chipů na lepší zážitek.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

P.V.>>>
To, co už jednou udělala a to co udělala i nVidia:
Začne od začátku, tak jako po Radeonu 9700 (R300) přišel Radeon X800, poté X1800 a po něm Radeon HD 2900 (R600), tak určitě AMD zase nahradí "HD" něčím jiným a začne zase číslovat od začátku - tedy myslím, že ne od 1000 - to by marketingově taky nebylo tiptop (nějakejnevzrálej produkt nebo neozkoušená novinka:-), ale řekněme něco jako Radeon 3900 GCN .-)
nVidia to dělá podobně, taky "vynulovala" počítadlo s teslou..

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.