Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Vrací se Palm?

Koncept není zlý, naopak. Ale muselo by to být levné (chlastačka/sport/manuální práce). A samozřejmě dostupné přes lokální operátory.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

s PalmOS i webOS to ma drobe(ce)k "spolecneho", gesto/swipe ze spodu zobrazi seznam aplikaci a lze je prohledavat napsanim/nakreslenim znaku na displej :-)

jako letitej uzivatel PalmOS i webOS bych uvital teda mnohem vice, uvidime jestli s necim jeste prijdou, nebo je to polozi, protoze cena $350 je celkem vysoka s tak pidi baterkou, tak aspon ze to ma IP68 :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Do levného zařízení to má bohužel neprakticky daleko.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kurnik to jsou idioti. Tenhle telefon by byl prodejní hit, zejména už žen.

Samozřejmě chtělo by jej to trochu vylepšit, zejména v oblasti baterie. Není důvod, aby to mělo necelých 8mm tloušťky, 11-12 mm by bylo stále akceptovatelných a kapacita by mohla být dvou až trojnásobná s ekvivalentně prodlouženou výdrží.

Cena 7-10 korun by byla stále akceptovatelná.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

...je však třeba mít na paměti, že tohle není telefon. Tohle má blíž k chytrým hodinkám, jelikož se to připojuje k vašemu telefonu a jen zprostředkovává jeho funkce. Samostatně si s tím nezavoláte.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ses si jistej? podle toho co sem cetl to ma napevnou simku ktera je svazana (u operatora) s tvoji hlavni simkou a sdili stejne cislo, nevim teda kterej telefon pak zvoni :-) a vychozi stav je ze pri vypnuti (ne tvrdenm, normalnim) zustava aktivni jen telefoni a hudebni aplikace, ostatni se uspi a kdyz telefon zapnes tak se synckne teprve stav (od operatora? od sluzeb? od hlavniho telefonu?)

btw: prirovnani k hodinkam je pak jeste nevhodne, ja mam treba hodinky s vlastni simkou a plnou verzi Android7 nezavisle na telefonu ;-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Je to prakticky normální telefon, jen to bez jiného telefonu stejného operátora nejde pořídit ani provozovat. Jsou to ale dle všeho čistě softwarová omezení, klidně by Palm mohl vydat stejné zařízení jako samostatné, chtěl-li by.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Tak nic ... uz par rokov marne cakam na nahradu za moj Xperia Active...

3" mi uplne stacia, nechcem vsade tahat so sebou 5"-6" lopaty. Ked si chcem pohodlne nieco precitat, pouzivam doma / v praci tablet, inak do terenu mi stacia tie 3" s IP6x, ktore strcim do kazdeho vrecka...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

zkusenost s tim nemam, ale na rootu nekdo prisel s Jelly:
https://www.unihertz.com/jelly.html (Jelly a JellyPro)
https://www.kickstarter.com/projects/jellyphone/atom-world-s-smallest-4g... (uz rozesilaj)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.