Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Vyhledávání ve Vistě v USA prošlo

Jedna takova rypava> nevite kdy konecne MS udela upgeade vyhledavace na vlastnich strankach aby se pres nej dalo neco najit? - je trochu blby abych musel pouzivat google nato abych neco nasel na MS strankach (a to yebych hledat neumel semi nejak nezda)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Taky tam vecne nic nenajdu, at zije google a tech fora :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"je trochu blby abych musel pouzivat google nato abych neco nasel na MS strankach"

Co je na tom blbýho ? Když to Google umí nejlíp, bylo by blbý dělat to jinak :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

mimochodem, zdá se že "salámová taktika" slaví další úspěch :-) ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To je ale naivita :-)
95% uzivatelu Windows jsou lide, kteri jsou radi, ze pocitac vubec zvladnou zapnout. Chtit po nich, aby si presmerovali vyhledavaci formular na Google, to je jako chtit po velrybe, aby tancila na parketu valcik.
Chapu, ze se to Googlu moc nelibi. Nu, mozna se Google casem stane vyhledavacem pro lidi, kteri vedi co s pocitacem delaji a co chteji.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jasne ze se mu to nelibi, ale jak bylo receno, OS je delany pro sirokou masu lidi a chtit po nich, aby si jeste doinstalovavali neco od druhych stran, to je trochu mimo misu. Takze pro tyhle lidi, myslim, je od MS uplne v poradku, ze do OS integruje ruzne pouzitelne sluzby (i kdyz o kvalite se da leckdy polemizovat).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2ljelinek: O to nejde, proti M$ bych nerek jediny slovo, kdyby tu byla naprosto standardne pristupna moznost pri instalaci stejne jakou u kazdyho normalniho SW zvolit "uzivatelska" a pak vyhazet vsechen ten nepotrebnej bordel. Pak by totiz neprotestoval nikdo, kolik z tech uzivatelu, co si neumej zmenit vyheldavac si instaluje doma OS ?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

>>mkm: Ber do uvahy aj to, ze vacsina z tych spominanych 95% ani len netusi, na co to policko vlastne sluzi. Radsej si zakazdym natukaju www.google.*, pripadne (co je ten lepsi pripad) si to daju do Favorites...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To J: No a co  potom by tam meli jako mit predinstalovano? Nic? To je pro pocitacove amatery dost spatne. Nebo software nekoho jineho? To je potom diskriminace Microsoftu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

re: J
Vo Win je vsetko standardne nastavene, aby si to vedel nahodit kazdy kdo ma zakladne znalosti PC, a ti co maju trochu viac znalosti si mozu instalaciu upravit podla seba programom nLite.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2ljelinek: Umis cist ? Kazdej normalni SW ti nabidne moznost "easy" => nainstali se vsechno presne tak jak si si autori mysli ze to budes pouzivat a moznost "custom", kde si muzes zvolit jednotlivy komponenty a v pripade OS muze jit poradne do hloubky a ocesat ho klido tak, ze ti pobezi z diskety na par(doslova) MB ram. Fakt nevim proc bych mel zrovna u widli pouzivat SW 3ti strany na to, abych je ocesal a nastavil tak, jak si to predstavuju ja.

Mimochodem, trochu nechapu proc pri tomhle pristupu widle neinstalujou komplet vsechny fonty pro vsechny znakovy sady, nezobrazujou se pak oblibeny otaznicky ale normalni pismo, i kdyz obrazkovy :D.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

J: Cim vic fontu nainstalujes, tim vic system zpomalis - nehlede na tem bordel pri vyberu fontu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to J
a pak vyhazet vsechen ten nepotrebnej bordel. - jako treba ochrannou vrstvu ve Vista vid :-D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2Bespi: Jasne, ale kdyz uz system allin ... navic pokud by to fungovalo jak ma, tak by kazdej defaultni font obsahoval komplet UTF sadu znaku, a nemusis mit font pro kazdej jazyk.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

J: Ty jsi nejakej chytrej, co? Posli mi pls XP na diskete. Kdyz to bude na tri tak se zloit nebudu:-))).
Ja tu vistu, nechci:-((( Stejne IE7 pouzivat nebudu a MSN jsem pouzil jen dvakrat za zivot, zjistil jsem, ze netreba MSN zkouset dal. To nenajde vubec, nic. Je to pro neznale, tupe a zdegenerovane Americany. Prumerne znali s praci na PC (Čech) je jako nadprůměrný Američan.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

VitaCZ nie ako "nadprůměrný Američan" ale ako inteligent najvyššieho charakteru stojaci na čele riadiaceho centra NASA. To je fakt idiotina pouzivat MSM na hladanie. Nenajde to ani polovicu toho co Google.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No ja sa tesim, ze konecne pride IE7, a s prichodom WVista sa dufam dost rozsiri. Ten paskvil IE6 nepodporuje ziadne standarty, takze dufam, ze zmizne co najskor zo zemskeho povrchu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Igi:
IE7 přidá maximálně nové nestandardy a okopíruje to užitečné, co se ve světě prohlížečů změnilo od doby IE6. Že okopíruje tabbed browsing bych mu odpustil, když to bude fungovat dobře. Ty nestandardy, které čekám, budou jen pokračováním IE6. To že je používají vývojáři stránek ale není chyba MS.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

-Alan-: "To že je (nestandardy) používají vývojáři stránek ale není chyba MS."

IMHO je. MSIE je nejzoršířenější prohlížeč - není divu, že se pro něj optimalizuje. Naopak. Kdyby se MS držel standardů, měli by vývojáři webových aplikací mnohem jednodušší život, protože by se žádný konkurenční browser, který by se také striktně nedržel standardů, neměl vůbec šanci uchytit na trhu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

> Marcel

Nikoli. Jako hyperultrainteligentní čistič bot, kterému šéfuje nějaký ten tupý američan. A o tom to je, víš? Pokud už ten stupidní američan bude potřebovat něco na co nestačí, rád si na to někoho najme a BUDE NA TO MÍT. Což se o tom chytrém čechovi, který byť vysokoškolský profesor, sám si maluje byt, říct nedá. Lituji.

Už chápeš, proč MS dělá to co dělá?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No, nevim, co se rozcilujete. Kdyz vam nesedi Windows, proste je nepouzivejte, nikdo vas nenuti. A kdyz uz je pouzivate, tak se snazte je zlepsit, ne na ne kydat hnuj, to dovede i divoka opice. A jen tak pro zajimavost, ti neinteligentni Americane zachranili zadky nasich predku ve druhe svetove a poslali Velkeho medveda zpet do Asie, takze mame moznost mluvit anglicky, jezdit po svete a vymenovat si nazory po netu na pocitacich.
 
To J: S ceskym jazykem jsem nikdy problemy nemel, ted obcas musim chvili premyslet jak se co pise, ale cist umim - bez toho bych asi na CVUT neodpromoval.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

a to je akoze zakazane kritizovat windows? zakaznik je predsa pan...

>> A jen tak pro zajimavost, ti neinteligentni Americane zachranili zadky nasich predku ve druhe svetove <<
je to fakt off-topic, ale myslis ze americania to spravili pre nas?
urcite by sa mali lepsie keby ich nechali dobyt cely svet...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.