Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Vyhodnocení soutěže o pět univerzálních svítilen Evolve CarLight

Evolve CarLight

Soutěž o nepočítačové svítilny Evolve tolik zájemců nepřitáhla, i tak se ale do hledání správných odpovědí pustilo 525 čtenářů. Jak se jeden z nich na Facebooku zmínil: „Dobre otazky, dalo mi trocha zabrat to googlenie :-)“, tak snad jste si to užili. 142 však googlilo špatně a ze slosování museli být vyloučeni. To pět z těch šikovnějších se správnými odpověďmi už obdrželi blahopřejné maily a čekáme jen na adresy, kam jim výhry poslat.

A nyní k rozuzlení. Produkty Evolve se u nás prodávají již od roku 2005. Mezinárodní ocenění IF design Award získaly produkty Evolve čtečka elektronických knih EB-110 Cell a GSM handsfree A1. Soubory MKV (Matroska) dovedou přehrávat Evolve Scorpio, Fantasy, Blade II a miniBlade. Označení iConnect se používá pro stahování nejpřesnější předpovědi počasí z internetu do meteostanic Evolve no a v sortimentu Evolve se nyní nachází již téměř 300 položek.

Výhercům blahopřejeme a už brzy vám nabídneme soutěž opět z počítačové branže, poprvé to u nás bude o nehmotné zboží, tedy o software.

Tagy: 

Diskuse ke článku Vyhodnocení soutěže o pět univerzálních svítilen Evolve CarLight

Úterý, 2 Listopad 2010 - 09:14 | freesky | Ještě jednou děkuji reakci za vylosování,...
Úterý, 2 Listopad 2010 - 07:36 | Jupin | Mě taky ne! V poslední otázce jsem jim přál v...
Pondělí, 1 Listopad 2010 - 19:29 | Tomáš Neuwirth | Nevylosovali mě. A já ji tak chtěl. Fňuk, fňuk...

Zobrazit diskusi