Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Výrobce grafických karet Point of View vyhlásil bankrot

a tak to pude dal a dal a dal, po dvoch vyrobcoch HDD a CPU a GPU budu dvaja vyrobci MB, dvaja vyrobci celych VGA, dvaja vyrobci NAND flash, dvaja vyrobci DRAM ... atd atd atd ... no a potom pridu monopoly ... este tot si pamatam na minuly job: outsource support pre Infineon, neskor Quimonda, neskor finito - teda aby bolo jasne, Infineon existuje, ale neda sa zrovna povedat, ze by bol trh zaplaveny ich DRAM cipmi ze ano ...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

"dvaja vyrobci DRAM"

A budou se hádat jak DDRkrati a RDRAMblikáni. :D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

PoV tablet jsem kdysi měl. Na svou dobu měli nadstandardní podporu, ke stažení image a flashtool - to v té době nebylo vůbec standardem (ono není ani dnes). Hardwarově to samozřejmě byl průměr.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Taky jsem měl jejich tablet. Ale proklamované 3G ani GPS jsem v něm nikdy nezprovoznil. Jinak to byl na tu dobu dost slušný tablet.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Porad mam Mobii Tegra. Nebyt komunity a romek pro Vegu a jeji klony (Mobii a spol) tak nemam nic. Oficialne jsem videl jen jeden update.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Obrovská škoda, jedna z nejlepších značek, které jsem věřil. Její produkty byly v pohodě, jednu tady ještě mám. Škoda no, použil bych zde slova Zdeňka Polraicha: měli plný menu karet, ale ani jednu si zákazníci nějak zvlášť nekupovali. Kdyby celé menu osekali a vydali jen pár grafických karet, ale za to zase odladěných tak že by zákazníci získali "něco" navíc tak by to ustáli.
Co se nerozvíjí to skomírá. Bohužel, firmě PoV, děkuji že tady byla a jejím lidem přeji úspěch v něčem jiném do čeho se teď pustí. :)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Nejlepsi?

V krabici s vadnou elektronikou na soucastky tvorily vzdy tablety PoV kdyz ne vetsinou, tak urcite znacnou cast. Nejlacinejsi cinske sunty, nic jineho.

To neni pro Pohlreicha, ale pro Ladu Hrusku, ten se zameruje na vareni z odpadu.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

POW byl těžkej průměr vyrábějící z 99% reference. Nevim co jsi na nich měl rád, byla to jedna z nejvíce zbytečnejch značek.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Škoda že si tě nenajali Jardo.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já ti nevím, měl jsem od nich 2 tablety (poslední jsem měl POV ProTab2 IPS) a 1 grafárnu a vždy to byli kšunty... Ty tablety - hovno výdrž, baterie šla za chvíli do hajzlu a hodně rychle šel do háje i microusb konektor...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

já měl jeden z prvních 7" tabletů (Protab) ještě s Perníčkem a nedávno jsem jej vyhazoval jako plně funkční (i baterka OK) jako zcela morálně zastaralý. Děti s ním párkrát třískly na dlažbu, přežil vše.

Komusi jsem kupoval 10" s ICS, a ten byl teda horší, 2x "zapomněl" obsah flashky, jinak ale fungoval docela dlouho. Pak definitivně zcepeněl.

Takže kvalita šla asi úspěšně dolů.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No asi takto - ve firmě jsme nakoupili asi 50ks tabletů této "úžasné" značky, všechny se prodali a asi 35 z nich se během 1 roku vrátilo na reklamaci, některé dokonce i vícekrát! Nešli zapnout nebo nabíjet, odešla vnitřní flash popř. přestal fungovat displej. Větší shit jsem opravdu neviděl! Nechápu, že se něco takového vůbec mohlo prodávat. Po tomhle fiasku (věřím, že jsme nebyli jediní, kdo měl s tablety tohoto výrobce jenom samé problémy) je dokonce i přestala dodávat 100Mega co by jeden z jejich distributorů.
Takže tolik ke kvalitě tohoto "výrobce"

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Tak možná ty tablety jim zlomili vaz. Mám tady grafickou kartu a pořád funguje.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Lidi, nechápu (konkrétně TADY) ty mínusy... ale celkem rozumím těm přiblblým komentářům neználků, kteří naprosto netuší, jak to funguje. Dám pro "chytráky" příklad z jiného soudku - značky Sencor a Catler - co je podle vás lepší ? Že je to jasné ? :))))))))))))
Napovím - oboje FAST ČR a.s.

Pořád nepomohlo ? Furt je Catler lepší ? :)))))))))))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

1) to že má firma víc značek je samozřejmost - obvykle se tady ty firmy orientují na víc trhů. A prodávat pod jednou značkou kšunty a kvalitní produkty je cestou do pekel (protože lidi začnou říkat, že ta značka stojí za prd a vůbec je nezajímá, že je to jen kvůli tomu, že ten produkt stojí 200kč a ne 2000kč)
2)FAST ČR a.s. nic nevyrábí jen tak mimochodem, jsou to distributoři a dělají servis ;)

Na závěr - existuje jedna firma foxconn. Ta mimo jiné vyrábí apple iphone, což je pro mě etalon kvality - nebudu se bavit o tom, že je ten krám předražený, ale je to o tom, že ten výrobek je vyroben z kvalitních základů. Ta stejná firma foxconn vyrábí i noname produkty, jako jsou například počítačové zdroje 500W za 450kč s dph.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

1) Ano :)
2) Fast nedistribuuje, Fast si toho Sencora nechává vyrábět a je to značka v jejich vlastnictví
3) Foxconn - ani mi nepovídej... Ty zdroje jsou šunty, na těch samých bývá napsáno i HP :))) O výběru základovek do jejich dílek řeknu jediné - nic než cena a mimochodem - používají i desky MSI (což o té firmě- tedy Microstaru) říká naprosto vše ;))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Opět jedna značka , o kterou jsem nestihl se zavadit ;) ...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.