Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Vyšlo (Ubuntu) Ultimate Edition 2.9

pls jak se jmenujou ty widgety, co ukazujou vytížení procesoru apod.? Dík.

BTW:s Ubuntu UE mám poměrně špatný zkušenosti z dřívějška, ikdyž vypadá dobře je v něm spousta chyb a zpravidla to nebývá postaveno z posledního stabilního ubuntu... ale jedno se mu musí nechat, vypadá dobře.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

windux (at uz jde o skoro jakoukoliv distribuci) jde stejnym smeremjako windows. nalatat neco, aby to nejak jelo vsem vcetne poslednich technologicky vykriku.

po dlouhe dobe jsem zkusil linux. sel sem do moji oblibene distribuce Debian, ktera je primarne na servery. bohuzel je "zastarala" a nejede tam co potrebuji pod 64b, tudiz opet odkladam LInux na dobu neurcitou nez kluci zase pokroci dale.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

jak nekdo kdo nepouziva linux muze mit oblibenou distribuci Debian a este ke vsemu doufat, ze si v tom bude na desktopu lebedit.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

LOL

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No protože je velký king, když ve framebuffer grafice umí naklikat instalaci Debianu. Je to víc než klikat v livku lin. distra. I když Debian je na tom stejně jako ostatní. Livka i klasickou "alternate" instalačku má.

Stejně by mě zajímalo,co spešl jede a nejede v 64bitech.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

debian officialne live distro nema. Ubuntu jsou vykradaci Debianu. v podstate je to jedno jake distro mas, je to vse stejne. je tezke neco programovat bez dokumentace a spoluprace od vyrobcu.

jakakoliv 64b jakehokoliv OS jede ne zrovna idealne. Porad se nevyplati programovat pro 64b OS vyjma specializovanych aplikaci.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

predpokladal sem, ze je tu dost inteligentnich lidi a pochopi z dodatku "..je primarne na servery" ze nejspis ctenari pochopi, ze Debian pouzivam na serveru. Budu si pro priste pamatovat, ze to mam psat polopate.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.