Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k WD i Seagate uvádí pevné disky pro kamerové systémy

Pěkná připomínka toho, že od magického roku 1984 je to letos už třicet let a slavný román byl v některých ohledech dávno překonán. Díky za každý nenahraný okamžik.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Já bych to až takhle striktně neformuloval. Já jsem rád za každý nahraný okamžik. Ale takový, který mám čistě pro sebe a pro toho, koho určím.

Přiznávám, že by se mi docela líbilo, kdyby mé auto bylo vybaveno několika (něco vpředu, něco vzadu) kvalitními aspoň FullHD kamerami se širokým úhlem záběru a schopností dobře koukat v šeru, kde by se to všechno ukládalo na nějaký takovýhle pevný disk. Obávám se ale, že na našich silnicích bych ten pevný disk měnil možná častějc než tankuju.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Nevim, jak by se ti libilo, ze spolecne s tim bys musel povinne pravidelne ukazovat natoceny zaznam, aby ho schvalil prislusny urednik, pripadne ti vymeril pokutu, kdyz by se mu neco nelibilo. Je nam asi obema jasne, ze s rozsirenim tech kamer by se rozsirila i tato zakonna povinnost.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To je pochopitelně věc jiná a ukázal bych prostředník každýmu šmejdovi, kterej by po mě takovej záznam chtěl. Jestli takové nařízení vejde v platnost, pak se holt jednoduše přeorientuji na zařízení obsahující funkci rychlého smazání záznamu. A můžou mi raz dva tři. A pokud za to bude basa, pak snad i ten největší ultraoptimista pochopí, že žije v totalitě (ono je tomu ostatně velmi blízko zpoplatnění práva nevypovídat daného LZPS).

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

u WD vicemene jen udelani barevnyho disku z AV edice ...
a " WD Purple navíc zahrnují aktualizace firmwaru chránící před pixelizací videa a přerušeními v rámci dohledových systémů" by mohlo byt to same co u drivejsich AV disku, tzn kdyz narazi vadny sektor, tak to vesele pokracuje dal a na nic to neceka ... u RE znamo jako TLER kde je to skrouhle na 5 sekund a u techto AV disku tam je proste 0 sekund ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Opravte si nadpis: Segate --> Seagate

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Jak vidím "kamera, kamerový systém" tak se mi dělá nevolno. Kam se hrabe STB se svým sledováním. Dnes jsou kamery snad všude. I v práci je to jak v base - kamera kupodivu chybí akorát na wc :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Přitom tam člověk <del>prose…</del> prokrastinuje nejvíc času ;)

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.